Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hero tavsiyesi..

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Yani kritikmi çıkayım ? Tam olarak anlamadım Master'in gösterdiği itemler biraz savunmaya yönelik sizinki ise daha atak yoğunluklu rica etsem bana örnek bir build çıkabilirmisiniz ? Kafam karıştı :)

Rengar suan iyi degil.Tank alsan carryi olduremiyor.Bunun icin Ebedi Kilic , Sword of Divigne (Turkcesini bilmiyorum) , Kara Balta mutlaka alman lazim.

Rengar suan iyi degil.Tank alsan carryi olduremiyor.Bunun icin Ebedi Kilic , Sword of Divigne (Turkcesini bilmiyorum) , Kara Balta mutlaka alman lazim.

Adam olayı aşmış :D Sword of Divigne - İlahların kılıcı deminki oyunda Ebedi - İlahların kılıcı - Kara balta birde birkaç item daha hatırlamıyorum almıştım çok güzel oluyor gerçekten teşekkür ederim tavsiyelerin için :)

Tamamen alakasız.Katarina carry değil team odaklıdır.Akali desen belki diyebilirdim.
Talon ise AP counter'dır.Eğer harass konusunda etkisiz bir hero ile oynuyorsan kaybedersin lane'i yüksek ihtimalle.
Katarina'ya benzer demek bile tuhaf,tamamen serilik ve damage odaklı bir hero,combosunu becerebilmen lazim,ulti doğru yerde kullanılmalı,öyle direk girip dalarsan kill felan alamazsın feeded değilsen.
Talon Ap Counter Katarinada Ad Counter 2 side seri ve güçlü kaçabilen karakterler

olaf öneririm güzl bi herodur.ayrıca alcagın heronun videolarını izlemeni tavsiye ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri