Hero tavsiyesi..

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Yani kritikmi çıkayım ? Tam olarak anlamadım Master'in gösterdiği itemler biraz savunmaya yönelik sizinki ise daha atak yoğunluklu rica etsem bana örnek bir build çıkabilirmisiniz ? Kafam karıştı

Rengar suan iyi degil.Tank alsan carryi olduremiyor.Bunun icin Ebedi Kilic , Sword of Divigne (Turkcesini bilmiyorum) , Kara Balta mutlaka alman lazim.

Rengar suan iyi degil.Tank alsan carryi olduremiyor.Bunun icin Ebedi Kilic , Sword of Divigne (Turkcesini bilmiyorum) , Kara Balta mutlaka alman lazim.

Adam olayı aşmış Sword of Divigne - İlahların kılıcı deminki oyunda Ebedi - İlahların kılıcı - Kara balta birde birkaç item daha hatırlamıyorum almıştım çok güzel oluyor gerçekten teşekkür ederim tavsiyelerin için

Talon Ap Counter Katarinada Ad Counter 2 side seri ve güçlü kaçabilen karakterler

olaf öneririm güzl bi herodur.ayrıca alcagın heronun videolarını izlemeni tavsiye ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)