Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar o nokscekin çekilişe koyduğu car benim charım nasıl almış bilmiyorum ama almış işte 8 iris vardı hepsini satmış Sizden özür dileyerek burda noksceke küfür yolluyacağım:
Lan ben senin varya gelmişini geçmişini eğer birgün seni bir yerde görürsem seni öldürürüm anladınmı Ama dur daha bu iş burda bitmedi daha mahkemeye vereceğim
Kul hakkı yemek neymiş o zaman göreceksin
Lan ben senin varya gelmişini geçmişini eğer birgün seni bir yerde görürsem seni öldürürüm anladınmı Ama dur daha bu iş burda bitmedi daha mahkemeye vereceğim
Kul hakkı yemek neymiş o zaman göreceksin
ya bi git işine char benim diyen 2. kişi oldu seninse şifreyi değiştir ne biçim insansınız lan
oncelikle çekilişe koydugum char sizin char olsa şimdiye 7-8 kez şifre deiştirirdiniz sizin olmadığı için boş laf edip durma 2 yıldır char bende ve hergün bota koyuyordum asıl char bu deil zaten
7-8 kere değiştirdim zaten ama sabitteki maili değişen gemiye girme sayesinde giriyorsun milleti kendine düzgün insan gibi tanıtma M4L
Ama söyleyim sana bu iş burda bitmedi
Ama söyleyim sana bu iş burda bitmedi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)