HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayirli olsun bizde deneriz belki
gerci 50mbit iş görüyor ama
gerci 50mbit iş görüyor ama Verdiğin emaili veya dilekçeyi bana özel mesajdan veya msn yoluyla ulaştırabilirmsn ? Bende değiştirerek atmak istiyorum.Msn adresim salihcant@hotmail.com.trTTNET'e gerçekten çok sert bir e-mail çektim .
İnternet hızımın aylardır 2.50mbitte gezdiğini ve de süründüğümü açıkladım .Tehditkar konuştum (Superonline'a geçicem gibisinden)
ve e-mailime güncelleme yapıldığı mesajı geldi ardından test ettiğimde gerçekten mutlu oldum işte test sonuçları
Paketim 8MB NETLİMİTSİZ(bu hızlara ulaşan nadir insanlardan olmak mutlu etti açıkçasıı) ;
![]()
Elimde yok mail çünkü siteden direk attım fakat yorumları okursanız bir yorumda anlatmıştım ne tarz yazdığımı .
TTNET'e gerçekten çok sert bir e-mail çektim .
İnternet hızımın aylardır 2.50mbitte gezdiğini ve de süründüğümü açıkladım .Tehditkar konuştum (Superonline'a geçicem gibisinden)
ve e-mailime güncelleme yapıldığı mesajı geldi ardından test ettiğimde gerçekten mutlu oldum işte test sonuçları
Paketim 8MB NETLİMİTSİZ(bu hızlara ulaşan nadir insanlardan olmak mutlu etti açıkçasıı) ;
![]()
Helal olsun hakkını araman iyi birşey

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)