Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar ;
Pbdo bot Türkiye SATIŞ / DESTEK TS sine giriş yaptım. Bir kaç konuşmaya kulak misafiri oldum.
Satış / Destek sorumlularının söylediklerine göre büyük ihtimalle lisansı olmayanlara pbdo bot çalışmayacakmış.Şuan lisanslılara çalışıyor . Lisans tekli 85 Tl kadarmış.
Herkes lisansızlarında açılmasını istiyor bakıp görecez ne olacak ne bitecek.
Teşekkürler ,
İyi Forumlar
Pbdo bot Türkiye SATIŞ / DESTEK TS sine giriş yaptım. Bir kaç konuşmaya kulak misafiri oldum.
Satış / Destek sorumlularının söylediklerine göre büyük ihtimalle lisansı olmayanlara pbdo bot çalışmayacakmış.Şuan lisanslılara çalışıyor . Lisans tekli 85 Tl kadarmış.
Teşekkürler ,
İyi Forumlar
evet bende elitepvpers de böyle bir konuya denk geldim. crack fixlenemediği için böyle bir yola gidecekler sanırım. ama 85 tl çok fazla. indirime gitmeleri şart. o fiyata ibot veya open alınır 3 ay. hemde güncelleme bekleme derdi yok.
kbot daha iyi 55 tl zaten kbot kullanbıyorum ibot alır yada milletMerhaba Arkadaşlar ;
Teşekkürler ,
İyi Forumlar
Gerek Yok PbDO_bot Yeni Calısan crack buldum denedım calıstı 1 gun boyunca 2 car yaptım simdi videoya cekip koycam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...