HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, benim yeni bulduğum yeni bir yöntemi sizlerle paylaşcağım.
Projemizin adı :KARAHAN 2
Mantığı kısaca twelve sky 2 yi Karahan'laştırma.
Malzemeler:
1)Twelve Sky 2 sitesi :
2)Karahan muhtemelen herkesde vardır.
Yapacaklarımız:
1)İlkin 12SKY2 indir indirin güzelce bi siteden
2)Kurun, patche başlasın 70 de yapsın 71 i yapmasın kapatın.
3)Şimdi gelelim Karahana ilkin karahan kurmamızdan tekrar ayrı bi yere kuralım, açmayalım.
4) Twelve Sky 2'ye (klasöre ha) girelim. G03_GDATA da girelim G03_GDATA için de ne varsa silelim (12sky2 kalsöründe karahandakinleri deil).
5)Patch'siz Karahanın da G03_GDATA a girelim hepsini kopyalayıp TwelveSky2 deki G03_GDATA in içine atalım.
6)Şimdi sonuç olarak Karahanın datası Twelve Sky 2 'de şimdi bide Twelve Sky 2'deki G01_GFONT klasörüne gir US a gir hah içinde 6 dosya var hepsini sil
Karahan ın içindeki G01_GFONT nin içindeki TR nin içindeki 6 dosyayı kopyalayıp US yapıştırın.
7) Twelve Sky 2 deki G03_GDATA klasörünün içindeki D01_GIMAGE2D klasörünün içindeki 005 klasörünün içindeki klasörün adını değiştirin. TR ya onu US yapın.
8)Tamam hepsi bitti.
Şimdide oyun kısımı.
Twelve Sky 2 içindeki launcher ı aç
pachi yapsın 92. patcha kadar (ben bunu yazarken öyleydi)
oyuna girin. AAAA... Twelve Sky'a girerken Karahan yazıo. Neyse server seçimine gelin AAAA... Karahan sunucu ismi(ama 12sky2 suncusu) gir(üyelik al ilkin, adresi :Üyelik )
Karakter seçimi AAAA... çoğu Türkçe neyse gir AAAA. girdi Aynı KARAHAN
Avantajları:
Hile var linkini vercem
GM'ler Yabancı istediğin gibi ...
Dezavantajları:
Millet yabancı dediğini anlamıyor.
Saçma bir cevap ama Karahan karakterlerini buna aktarma yok yeni karakter aç
Olası hata çözümleri:
1)G03_GDATA\D01_GIMAGE2D\005 içindeki klasörün Adı hala TR US yap
2)G01_GFONT içindeki klasörün adı hala TR US yap
3)70 patchi özellikle yazdım son patchi yaptıktan sonra bi daha atma yamayı attıysan baştan yap herşeyi
4)İndirdiğiniz client'in versionu 70 den çoksa yamayı hemen (updatelemeden) yap sonra patchle denemedim çünkü benim 70. patch te yapılık.
5)İndirdiğiniz client'in versionu 70 den çoksa ve 4. çözüm olmamışsa sadece kurulumdaki 6. adımı yapın (hani G01_GFONT olanı, G03_GDATA u yapmayıverin)
Aldığın hatalar ile ilgili yorum yapın
Hilesi:
Güzel Hile Sitesi (Öneririm) :Tıkla
Direk ordan indiriverme :Tıkla
Ama ana siteden kontrol etmenizi tercih ederim. Saygılarımla.
Projemizin adı :KARAHAN 2
Mantığı kısaca twelve sky 2 yi Karahan'laştırma.
Malzemeler:
1)Twelve Sky 2 sitesi :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
neden aeriagames çünkü mayn'da xtrap var bunda yok2)Karahan muhtemelen herkesde vardır.
Yapacaklarımız:
1)İlkin 12SKY2 indir indirin güzelce bi siteden
2)Kurun, patche başlasın 70 de yapsın 71 i yapmasın kapatın.
3)Şimdi gelelim Karahana ilkin karahan kurmamızdan tekrar ayrı bi yere kuralım, açmayalım.
4) Twelve Sky 2'ye (klasöre ha) girelim. G03_GDATA da girelim G03_GDATA için de ne varsa silelim (12sky2 kalsöründe karahandakinleri deil).
5)Patch'siz Karahanın da G03_GDATA a girelim hepsini kopyalayıp TwelveSky2 deki G03_GDATA in içine atalım.
6)Şimdi sonuç olarak Karahanın datası Twelve Sky 2 'de şimdi bide Twelve Sky 2'deki G01_GFONT klasörüne gir US a gir hah içinde 6 dosya var hepsini sil
Karahan ın içindeki G01_GFONT nin içindeki TR nin içindeki 6 dosyayı kopyalayıp US yapıştırın.
7) Twelve Sky 2 deki G03_GDATA klasörünün içindeki D01_GIMAGE2D klasörünün içindeki 005 klasörünün içindeki klasörün adını değiştirin. TR ya onu US yapın.
8)Tamam hepsi bitti.
Şimdide oyun kısımı.
Twelve Sky 2 içindeki launcher ı aç
pachi yapsın 92. patcha kadar (ben bunu yazarken öyleydi)
oyuna girin. AAAA... Twelve Sky'a girerken Karahan yazıo. Neyse server seçimine gelin AAAA... Karahan sunucu ismi(ama 12sky2 suncusu) gir(üyelik al ilkin, adresi :Üyelik )
Karakter seçimi AAAA... çoğu Türkçe neyse gir AAAA. girdi Aynı KARAHAN
Avantajları:
Hile var linkini vercem
GM'ler Yabancı istediğin gibi ...
Dezavantajları:
Millet yabancı dediğini anlamıyor.
Saçma bir cevap ama Karahan karakterlerini buna aktarma yok yeni karakter aç
Olası hata çözümleri:
1)G03_GDATA\D01_GIMAGE2D\005 içindeki klasörün Adı hala TR US yap
2)G01_GFONT içindeki klasörün adı hala TR US yap
3)70 patchi özellikle yazdım son patchi yaptıktan sonra bi daha atma yamayı attıysan baştan yap herşeyi
4)İndirdiğiniz client'in versionu 70 den çoksa yamayı hemen (updatelemeden) yap sonra patchle denemedim çünkü benim 70. patch te yapılık.
5)İndirdiğiniz client'in versionu 70 den çoksa ve 4. çözüm olmamışsa sadece kurulumdaki 6. adımı yapın (hani G01_GFONT olanı, G03_GDATA u yapmayıverin)
Aldığın hatalar ile ilgili yorum yapın
Hilesi:
Güzel Hile Sitesi (Öneririm) :Tıkla
Direk ordan indiriverme :Tıkla
Ama ana siteden kontrol etmenizi tercih ederim. Saygılarımla.
arkadaş ben beceremedım buu çookk karısık sen ıyı ce bi ayarla sonra onu rar halinde bana msn ıle gonderırımısın seyyitimbenim1985@hotmail.com
Bende Aeria Games 12sky2 Oynuyorum Ama Türkçeleştirme Yapmıyorum (İng Gelişsin diye
)
Oyunu Karahan'a benzeterek Türkçe Oynamak İsteyenler İçin Yararlı Bir Palaşım Olmuş
Teşekkürler
)Oyunu Karahan'a benzeterek Türkçe Oynamak İsteyenler İçin Yararlı Bir Palaşım Olmuş
Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)