Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba beyler ben bu günden itibaren irislerimi fulledim ve artık bana ustalardan iyi bir konfiye ihtiyacım olduğunu hissettim darkorbit forumunda paylaştım ama kimse bişi yazmadı şansımıda burda deniyim dedim.Gemim temel özellikleri şunlardır:
Gemi:Goliath
Tasarımlar:Venom Spectrum Ticaretteki bütün tasarımlar
Lazerler:27 lf3 2 lf4
Droidler:8 iris
Kalkan ve hızlar:20 bo2 20 elit hız
PET
etim yok
Arge:26
Skylab:Full 20 level
Evet arkadaşlar gemimin özellikleri bunlardır bana güzel bir konfi ayarlıyacak olan varmı yüksek vurmak istiyorum adamalar hem yüksek vurup hem kalkanları yüksek olup hemde hızlı ola biliyorlar
Gemi:Goliath
Tasarımlar:Venom Spectrum Ticaretteki bütün tasarımlar
Lazerler:27 lf3 2 lf4
Droidler:8 iris
Kalkan ve hızlar:20 bo2 20 elit hız
PET
etim yokArge:26
Skylab:Full 20 level
Evet arkadaşlar gemimin özellikleri bunlardır bana güzel bir konfi ayarlıyacak olan varmı yüksek vurmak istiyorum adamalar hem yüksek vurup hem kalkanları yüksek olup hemde hızlı ola biliyorlar
O hepsini bir arada yapman imkansız, fazla vurmak istiyorsan diroidlere varsa lf4 yoksa full lf3 envanter lf3 , ve envanterde full kalkan b02 ama ağır hareket eder diğerini de hızlı ayarla kaçarsa onla kavala geçiş yap saldır 

Gemi: Spectrum(Konfi 2 için en ideal gemidir. Özellik açarsan ve konfi ikiye geçersen ölmen mümkün olmaz, hasarları %80 azaltıyor. bu arada venom pek kullanma)hem yüksek vurup hem kalkanları yüksek olup hemde hızlı
konfi 1)
gemi kalkan, droitler silah
konfi 2)
gemi hız, droitler kalkan
Ancak bu şekilde olur. Kasılırken veya adamla karşı karşıya savaşırken 1. konfide durcaksın. kaçarken 2. konfide.
bu konfi kaçarkan adam sana sıkarsa da ölmemeni sağlar ancak, pvp de işe yarıyor, adamın atlaması mümkün olmadığı için

Normal baskın yaparken, ikinci konfide gemi hız, 2 droite kalkan, diğerlerine silah koy ki adamlar kaçamasın.
Git x-6da cubi gruplarıyla kasıl. konfi 1de dalarsın, konfi 2de diğer cubiye gidersin yada dalan olursa spectrumu açıp kaçarsın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...