Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herşeyden önce forumda rankı olmayan sunucular konuya yorum atıp post kirliliği yaratmasınlar.
Alacağım firmada files olarak Tr tipi files olacak kostüm ve enerji sistemi aktif olacak tr tipi fileste.
Makinanın cok saglam olması lazım zırt pırt kapanma lag loss durumu olmayacak.
Aradıklarım bunlar fiyat önemli değil.
Alacağım firmada files olarak Tr tipi files olacak kostüm ve enerji sistemi aktif olacak tr tipi fileste.
tamda aradıgın bilişim burda kardeşim www.metin2bilisim.net almanı %100 tavsiye ederim ben aldım memnunum gerçekten iletişim canli destek ve ticket üzerinden yapılmaktadır saygılar... bu arada benden sana bi tavsiye...
Herşeyden önce forumda rankı olmayan sunucular konuya yorum atıp post kirliliği yaratmasınlar.
Merhaba , aradığınız özellikler bizde mevcut . Oyun içi destek %100 oyun içi değiştirmek istediğiniz şeyleri bize bildirerek destek alabilirsiniz.
%100 oyun içi destek ve tüm ekstraları ücretsiz size sağlıyoruz.
Oyun içi facebook , auto pack , online market , online destek , ticket sistemi ,forum gibi ekstraları size ücretsiz sunuyoruz.
Oyun içi desteğe ihtiyacım yok fiyatlarınız sağladıklarınıza göre fazla bana göre iyi günlerMerhaba , aradığınız özellikler bizde mevcut . Oyun içi destek %100 oyun içi değiştirmek istediğiniz şeyleri bize bildirerek destek alabilirsiniz.
%100 oyun içi destek ve tüm ekstraları ücretsiz size sağlıyoruz.
Oyun içi facebook , auto pack , online market , online destek , ticket sistemi ,forum gibi ekstraları size ücretsiz sunuyoruz.
destek@metin2kur.com Adresini Eklerseniz Detaylı Konuşuruz Rankım Yok Fakat Firmada Çalışmaktayım Firma Sahibine Yönlendirebilirim , İstediğiniz Olanakları Sağlayabiliriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)