Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

.....:::::hilesiz para kasma:::::.....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 958

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:p:o:D:f68:Arkadaşlar sitemizde fake veya keylogger yang hileleri war. Bu hilesiz kendi buluşum (ç)alıntı değildir...
Anlatım 1:::::
Malzemeler:
En az 25 lwl char
at
Depo şifresi(depo şifreni bilmiyorsan anltım 2'ye bak)
Yapılış:
Arkdaşlar at resmimiz war ya onu depomuza gönderiyoruz. Sonra seyise gidip seyis abi ben at resmimi kaybettim yenisini çıkarırmısın dioruz...
Oda bizi kırmayıp 10 k dan werio sonra yeni at resmimizi depoya gönderiyoruz we depoda 2 at resmimiz oluo.Sonra seyis amcaya gidip seyis abi ben at resmimi kaybettim yenisini çıkarırmısın dioruz 10 k dan werio sonra yeni at resmimizi depoya gönderiyoruz bu işlemi tekrarlayıp 1 enwanter dolusu at resmi yapıoruz... Sonra bunların hepsini pazarda en az 40 k ya satıoruuuz................................................................
Anlatım 2:::::
Malzemeler:
En az 25 lwl char
at
Yan char
Yapılış:
Arkdaşlar at resmimiz war ya onu yan chara gönderiyoruz. Sonra seyise gidip seyis abi ben at resmimi kaybettim yenisini çıkarırmısın dioruz...
Oda bizi kırmayıp 10 k dan werio sonra yeni at resmimizi yan chara gönderiyoruz we 2 at resmimiz oluo.Sonra seyis amcaya gidip seyis abi ben at resmimi kaybettim yenisini çıkarırmısın dioruz 10 k dan werio sonra yeni at resmimizi yan chara gönderiyoruz bu işlemi tekrarlayıp 1 enwanter dolusu at resmi yapıoruz... Sonra bunların hepsini pazarda en az 40 k ya satıoruuuz................................................................
KONU SABİTTLENİRSE SEWİNİRİMMMM :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri