Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya arkadaşlar lütfen böyle ciğeri beş para etmez adamların oyunlarına gelmeyin adam düpedüz sizden geminizi istiyor. Görmüyormusunuz e mail şifrenizi istiyor sizde hala virüs varmı felan diye bakmaya çalışıyosunuz adam virüs atmasa nolacak e mail şifreni aldıktan sonra senden....
Vizit kardeşim bir uzman olmana rağmen böyle bişeye inanıp virüs varmı yokmu diye kontrol etmeye çalışman beni gerçekden üzdü.
--Konu Bildirildi.
Link başka bir forumdan yönlendiriliyor linkleri düzelt virüs yok gibi görünüyor ama her virüs olmayan şey güvenli değildir tavsiye etmem...
Vizit kardeşim bir uzman olmana rağmen böyle bişeye inanıp virüs varmı yokmu diye kontrol etmeye çalışman beni gerçekden üzdü.
--Konu Bildirildi.
Ya arkadaşlar lütfen böyle ciğeri beş para etmez adamların oyunlarına gelmeyin adam düpedüz sizden geminizi istiyor. Görmüyormusunuz e mail şifrenizi istiyor sizde hala virüs varmı felan diye bakmaya çalışıyosunuz adam virüs atmasa nolacak e mail şifreni aldıktan sonra senden....
--Konu Bildirildi.
Haklısın da kardeşim hiçbir şey imkansız değil böyle bir program olsa da forumlara düşmez de yine de insan umut ediyor işte

Haklısın da kardeşim hiçbir şey imkansız değil böyle bir program olsa da forumlara düşmez de yine de insan umut ediyor işte![]()
Darkorbit böyle veledler hacklesin diye yapmamışlardır oyunu her türlü önlem almışlardır
arkadaş programda basılan her tuşu kendi gmailine yönlendirmiş
ve 17 senelik eğitim alan insanlar hile çıkarmakda zorlanıyorlar1 çocuk gelipde hile yapdık diyorsa bundan şüphe duymanız lazım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)