noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bukkit server kurdum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karides123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

karides123

Level 2
Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Daha eskiden sade hamachi kurduydum fakat lag sorunu yüzünden simdi bukkit kurdum 0 lagsız açtık serverimizi

Hamachi aglarımız: Minecraft Serverim 1 sifre:123
Minecraft Serverim 2 sifre:123
Minecraft Serverim 3 sifre:123
Minecraft Serverim 4sifre:123
Minecraft Serverim 5 sifre:123
dür.
Bir resim

Servere giriş ip : 25.85.97.61 dir

+5 kisi getirene hediyeler vericez günlük etkinlikler yapıcagız Herkezi beklerim arkadaşlar Bu arada oyuna girince /register sifre sifreyi tekrarla yapıyoruz yani mesela /register 123 123 gibi sonra bi dahaki girişlerde hep o şifreyle giriyorsunuz böyle bir güzellik sagladık ve Sandıgın üstüne tabela ekliyoruz adını yazıyoruz sadece o kisi aca bliyor. İyi oyunalr beklerim

Serverde bakım yaptık baya ugraştık tabikide servere arsa satımı korumalı tabiki sadece alan kişi ve istedigi kişileri soka bliyor sonra market açtık daimond satılıyor gibi süper oldu hapis ekledik küfür edenler 5 dakikadan başlıyan cezaya carptırılıyor

arkadaşlar bide Sandık kapı vb kitlemek için sandık için üstüne tabela koyup [Private] yazıp bırakın sonra otomatikmen sadece siz aca biliceksiniz kapıdada üstüne tabela acıp aynısı

Son düzenleme:
Sorularınız için oyuna gelin saygılar zero

Eklemek istedigim bir şey daha var arkadaşlar serveri yarın açıyorum saat en geç sabah 11 e kadar

Server açıldı arkadaşlar Gogogogo iyi oyunlar Oyundaki adım Zero beklerim 0 lag kalitesiyle

Çar güvenliginiz için oyuna girince /register şifre şifre tekrarı yani /register 2233 2233 sonraki giriilerinizde /login 2233 gibi çarınız güvende olucak böylece iyi eglenceler oyundayım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri