farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

BÖle bİ adam yok oyunda :d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaNeTLiiiLoRD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kenan gerçekler acıdır bunu en iyi sen biliyorsun bence nedenmi bu kadar acın varki konu acıp uzuun uzuun yazmıssın :D seni bilen biliyor milletin arkasına saklanıp öten cocuklardansınki onur sana her ws dediğinde yusuf yusuf olan sensn bende diyorum ama hiçbir zaman tamam demedin daha fazla ötme bu oyunu bu kadar çok takma :) hayatın oyun olmus evdekilere yazıık sinirini onlardan cıkarıyomussun :D

onur bana her vs demedi diyemsde bn dedım hpsınde kactı la cocuk adam bnı görünce oyundan cıkıo teke tek te bana masal anlatma cocuk kuyruk acınızı anlıyorum :) bnm hayatım oyun degıl sen dertlenme evlat hayatı oyun olan mal cok 3 4 itemi 1400 tl verek kadar mal cok sen mrk etme :D

Para felan veren yok sen kendini tatmin etmek için böyle yapıyorsun o ayrı :D her böyle konustugunda gülüyorum kendini daha cok ele veriyorsun kıskanclıgından catladıgını gordugumde :D ama surda haklısın halin acı bu davranısları yapman dogal kendi haline bırakıyorum bu kadar anlayıslıyım yani hadi canım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri