Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Şuan çalışıyorsa ne kadar dayanacağının bir önemi yok aslında. Virüstotal ve Resimlerle desteklersen güzel konu olur.
Fakat biraz sonra çalınır haberin olsun![]()
Taratabilirsiniz fakat virüs buldu diyip konumu kirletmeye çalışmayın çalınsın amacım herkes yararlansın.
Düşüncem IBOT'un offline iken bu botu öne sürürler büyük ihtimal müşterilerinin bottan yoksun kalmaması için.
Taratabilirsiniz fakat virüs buldu diyip konumu kirletmeye çalışmayın çalınsın amacım herkes yararlansın.
Düşüncem IBOT'un offline iken bu botu öne sürürler büyük ihtimal müşterilerinin bottan yoksun kalmaması için.
Bak dostum indirip taratmadım .Fakat eğer taratıp içinde virüs görürsem sizin uyarınızı da takmam. Tarama Sonucunu da paylaşmaktan çekinmem.
Bunu kişisel algılamayın. İnsanların emeğine saygım vardır bunu da bilen bilir zaten. Hiç bir tane haksız eleştirimi bulamazsınız ki bunu bu gün dahada iyi anlamışlardır sanırım 7 sayfa reklam var. 2 Hafta önceden uyarmıştım ben
Son düzenleme:
Bak dostum indirip taratmadım .Fakat eğer taratıp içinde virüs görürsem sizin uyarınızı da takmam. Tarama Sonucunu da paylaşmaktan çekinmem.
Bunu kişisel algılamayın. İnsanların emeğine saygım vardır bunu da bilen bilir zaten.
Tarama Sonucu Bekleniyor.
Beni Etikeletrseniz Sevinirim @Depents; şeklinde.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu kişisel algılamayın. İnsanların emeğine saygım vardır bunu da bilen bilir zaten.
Taratabilirsin sonuçlarını yazmanı bekliyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)