HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar oyuna giriyorum 2 dakika herşey normal gidiyor sonra birden bire oyundan atıyor bu atma işlemini 3 -4 defa tekrarladımı oyunu komple kapatıyor bunun çözümü yokmu ?
Not : Bilgisayardan kaldırdım sitesinden bir daha indirip kurdum olmadı.
Error log dosyasını da sildim olmadı başka çözüm yolları varsa yardım edermisiniz ? İlginiz için teşekkür ederim .
Not : Bilgisayardan kaldırdım sitesinden bir daha indirip kurdum olmadı.
Error log dosyasını da sildim olmadı başka çözüm yolları varsa yardım edermisiniz ? İlginiz için teşekkür ederim .
Kardesim aynı sorun bendede vardı öncelikle denetim masasından kaldırdım daha sonra oyun C veya D ye yüklüdür ordan metin2 klosörünü sildim.
Daha sonra belgelerimin içerisinde indirilenler var oradan oyunun indirmiş olduğun dosya var setup ları onlarıda sildim.
Hatta oyunu hangi tarayıcıdan indirdiysen bn goole chromeden indirmiştim oradan indirilenleri temizle yani anlıcan bilgisayarda metin2 ile ilgili hiç bir şey kalmasın.
Son olarak herşeyi sildikten sonra bilgisayara reset at bilgisayar açılınca temiz bir şekilde oyunu indir ve kur.Ben bu şekilde yaptım hiçbir sorun kalmadı.
Ama bilgisayarında virüs veya hile v.b şeyler varsa ozm bilemem.
Kesin çözümmü bilniyorum ama ben bu şekilde yaptım oldu.
Daha sonra belgelerimin içerisinde indirilenler var oradan oyunun indirmiş olduğun dosya var setup ları onlarıda sildim.
Hatta oyunu hangi tarayıcıdan indirdiysen bn goole chromeden indirmiştim oradan indirilenleri temizle yani anlıcan bilgisayarda metin2 ile ilgili hiç bir şey kalmasın.
Son olarak herşeyi sildikten sonra bilgisayara reset at bilgisayar açılınca temiz bir şekilde oyunu indir ve kur.Ben bu şekilde yaptım hiçbir sorun kalmadı.
Ama bilgisayarında virüs veya hile v.b şeyler varsa ozm bilemem.
Kesin çözümmü bilniyorum ama ben bu şekilde yaptım oldu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)