BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Banlama Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RebeLDrK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
O hesapların hepsi oyunuyor mu ki?
Tabiki Hepsini Bakmıyorlar Tarama Yapılıyor sonra Bir Daha Tarama oluyor hesaplara girip inceleme yapıyorlar Adamlar (Vip,Katlayıcı,İndirim) parayla alınan carlar cogunlukla ban yemıyor eger ban yerse bıle cok nadir Bir çok banlama türleri var Taramalar Zaten Haftada bi kaç kez oluyor..
Ban atılan oyuncuları gordun mu toplam en fazla 15bin.79.525.292 bu kadar kayıtlı oyuncunun içinden sadece o banlanan kısıler bir sw botcu oyunculara yakın...
ama bu sefer daha dikkatlı darkorbit hatta duyurular bıle yapıldı yani..

Kimsenin hesabına tek tek girip bakamazlar. Neye bakacaklar? İkramiyeden diyecekler varsa söyleyeyim aynı klanda olduğum yabancı bir oyuncu var EIC generali bot kullanmıyor. İkramiye turnuvası için kutu topladığını biliyorum ve şuanda ikramiyesi max seviyede.
Yaratık kesme sayısı mı? Rank için sabah akşam a-b-c kapısı yapanları biliyorum ben bot kullandığım halde sayıları benim 3 katım.
Yani diyeceğim hesaba bakmakla olmaz, illaki ispat lazım.

Başlangıç görevi bugu olduğunda da gemilere girip ekipmanda ki kalkan - lf3 ve hız jeneratör sayılarına bakılacak denilmişti o gemim hala sapa sağlam full iris 24 arge vaziyette duruyor.

Ben script uyarısı paylaştığım andan buyana bota atmadım gemiyi. Yeni script hakkında net bir bilgi yok. Çalışma sistemi nasıl bilgi yok.
Hesabımıza girecekler konusuna değil bence bu script üzerine yoğunlaşın.

Kimsenin hesabına tek tek girip bakamazlar. Neye bakacaklar? İkramiyeden diyecekler varsa söyleyeyim aynı klanda olduğum yabancı bir oyuncu var EIC generali bot kullanmıyor. İkramiye turnuvası için kutu topladığını biliyorum ve şuanda ikramiyesi max seviyede.
Yaratık kesme sayısı mı? Rank için sabah akşam a-b-c kapısı yapanları biliyorum ben bot kullandığım halde sayıları benim 3 katım.
Yani diyeceğim hesaba bakmakla olmaz, illaki ispat lazım.

Başlangıç görevi bugu olduğunda da gemilere girip ekipmanda ki kalkan - lf3 ve hız jeneratör sayılarına bakılacak denilmişti o gemim hala sapa sağlam full iris 24 arge vaziyette duruyor.

Ben script uyarısı paylaştığım andan buyana bota atmadım gemiyi. Yeni script hakkında net bir bilgi yok. Çalışma sistemi nasıl bilgi yok.
Hesabımıza girecekler konusuna değil bence bu script üzerine yoğunlaşın.

Bencede doğrusu bu arkadaşımızın yaptığıdır ,kayıtlı kullanıcı adedi bu güne kadar bir kez olsun oyuna girmiş , banlanmış veya hala oyunda olmuş farketmeden bütün darkorbitin ilk açıldığı günden beri kayıt olmuş oyuncuların sayısı dır. herkez oyuna girdiğinde dikkat ediyorsa
eğer bot kullanıyorsanız bilin ki riziko fazla , şubat ayı botcuların kara ayı olacak . ibot kullananlar restevry değerinizi iyi ayarlayın scriptin 7/24/ 60 çalıştığını ve 45 dk bir küçük restartlar atığını bilin . çarınızın değerini yaklaşık hesaplayın ona göre bota koyun ( ben artık 2 çarımı kesinlikle bota koymuyorum her birinin değerleri 15m uri üzerinde harcadığım zamanı hiç söylemiyorum ) diğer çarlarımı belirli gün ve saatlerde restevry 50dk/ 10dk ayarlayarak ibota koyuyorum . artık palacı olduk , yap kapıyı yükselt çıtayı haftada minimum 4-5 kapı , artık openstealt tarzı programların yükselme zamanı olduğunu düşünüyorum .. ( kapı yapın uri + arge dosyası +kutu anahtarı + x4 + şeref ve tecrübe puanı alın + havoc, herkül, lf4 şansı cabası . millet ile haritalarda boşuna uğraşıp enerjinizi harcamayın ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri