Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

inventroy ye item koyma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 469

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar ben elime pala almayı çalışırken gecen gün yeni birsey buldum inventry ye kodunu bildigimiz itemleri koyabiliyoruz bunu anlatıcam

Cheat engine yi açıp metin2.bin i seçip ok diyoruz

sonra inventry mizde olan ve kodunu bildigimiz bi itemin kodunu cheat engine ye yazıp first scan diyoruz

sonra itemiz yerini inventry de degistiriyoruz ve cheat engine de decreased value yi secip next scan diyoruz soldaki yerde çıkan seyleri asagiya indiriyoruz indirdigimiz seyleri frozen liyoruz

sonra inventry mizde itemin yerini yine degistiriyoruz sonra cheat engine ye geri geciyoruz

ve asasgiya indirdigimiz seylerden kodu 0 olanlar haricindekileri listeden kaldiriyoruz

sonra 0 olanların value sini inventory nizde olmasını istediginiz bir itemin kodunu yazıyosunuz sonra inventry nizde oluyor

çok uzun ama baya hoşunuza gidicek at madalyonunun kodunu bulmayı çalışıyorum bulursam inventry me koyucam ve gorevde kullanılıp kullanılmadığına bakıcam

bu arada belki arayan olmuştur diye

olta ve kazmanın kodlarını yazıyorum

olta: 27400
kazma:29101

kazmada sondaki sayıyı 9 a kadar cikartabilirsiniz + sini belirtiyor

EMEĞE SAYGI +REP lütfen :cool: ;) :) :D :rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri