mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Free N-Point (Bug) Bedava Caish (Resimli anlatım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HayaletAdamm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

rekoor.jpg

Bu bug bayadır var Free caish çıktığından beri yapılması gereken çok kolay ben 26bin caish kastım 4tanede disck premium çektim ve hala 26k caism var :D

İnanmayanlar içinde SS çektim

000000000000000000000df.jpg

ANLATIM : kullanımı çok ama çok basit , Proxifier Adlı ip değiştirme programını indiriyoruz kullanımı bebek oyuncağı . Proxifier programını kuruyoruz sonra ingiltire kanada veya fransa ip lerinden istediğine tıklıyoruz tıkladıktan sonra internetimiz o ülkenin ipsi olarak değişiyor . Daha sonra bu işlemi yaptık, knight onlinenin sitesinden FREE-NPOİNT e tıklıyoruz oradaki tüm caiash veren ücretsiz yazan reklamlara tıklıyoruz her tıkladığımız reklamlar misal
156 caish - 322 caish - yada 2119caish tir her birine tıkladıkça caish kazanıyoruz ve caishleri hemen harcayın bekletmeyin derim çünkü her an bug silinir ve itemlerde kaybolabilir satmanızı öneririm :)

ALTERNATİF LİNK : >>>DOWNLOAD PROXİFİER 1.0[/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR] V[/URL] <<<

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri