HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sunu bi aciklarmisiniz bilen biri cok karisik bir program pek anlayamadim . yardim lutfen
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bu vpn olayı karısık ama 1 kere anlayınca cok kolay. Ben sımdıye kadar earn free den 30 000 zp kazandımilk olarak vpn ındırıyoruz daha sonra vpn den bı ulkenın ıp sı ıle baglanıyoruz ( USA , UK ) gibi. hangı ulkeden baglandıysanız o ulkenın herhangı bı adresını telefon numarasını ve post code buluyorsunuz. orn. googleye londra dan otel adresı yazın. sonra gırın earn free zp ye testlerı felan yapmaya baslayın. he sunuda eklıyım maıl ı 2. maılınızı felan verın cok fazla maıl gelıyor
bırde yazdıgınız maıl adresıne Confırme ( onaylama) lınkı yolluyorlar ona tıklamadan zp gelmesı zor. Ayrıca her yaptıgınızda gelcek dıe kesınlık yok tamamen şans ısı
) ben bıraz şanslıyım sanırım
tmm al bakkam biliyommu bilmiyorum mu +rep isterim
ilk olarak z8games e girin login olun ve deposite basın
orada free earn zp var oraya girin I agrree yapın BMg var oraya girin reklamlar var oralara uye olun zp veriyor. +rep isterimm [metin sadece sana gıcııklıgıman yaptım bam yemicemmi bilmem sana bişey degil cok şey derdim ama olsun]
Sen herşeyi bilionda solemiosundur kesin !
1 kere soledini gormedim hep biliom dion simdi 939 zp im var 1000 zp lazım nasıl 1000 zp yapcam anlat bi.
1 kere soledini gormedim hep biliom dion simdi 939 zp im var 1000 zp lazım nasıl 1000 zp yapcam anlat bi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)