Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Şu geçirdiğimiz son 1 haftada gemi hırsızlıkları başını aldı gitti,eminim aramızda bunu yapanlar vardır.Bende gemimi kaptırdım ve bu hırsızların en güzel yöntemi dinimiz olan islama bağlı inancımızı sömürerek dolandırmak oluyor.
Bunu yapanlar
1.Kesinlikle kendisine müslümanım demesin
2.bu haraketler münafıklık alametidir
3.Kendinizi sakın olaki kutlayıp müjdelemeyin ve övünmeyin elbet ölüm yarın veya sonraki gün gelecektir hesabınız çok çetin olacaktır.
4.Karda Olduğunuzu sanmayın asıl karda olan benim en azından günahlarımın bir kısmını üslenip günahı işleyen kişi ateşinde cayır cayır yanacaktır.
Bir hareket yapıyorsanız yarına sağ salim uyanıp uyanmayacağınızı düşünerek yapın... Saygılar.
Bunu yapanlar
1.Kesinlikle kendisine müslümanım demesin
2.bu haraketler münafıklık alametidir
3.Kendinizi sakın olaki kutlayıp müjdelemeyin ve övünmeyin elbet ölüm yarın veya sonraki gün gelecektir hesabınız çok çetin olacaktır.
4.Karda Olduğunuzu sanmayın asıl karda olan benim en azından günahlarımın bir kısmını üslenip günahı işleyen kişi ateşinde cayır cayır yanacaktır.
Bir hareket yapıyorsanız yarına sağ salim uyanıp uyanmayacağınızı düşünerek yapın... Saygılar.
kısaca çar çalmayın diyor
ben böle cahil insanları sevmiyorum kardeşim çaldırmasın charlarını onların başına geliyorda bizim neden gelmiyor cünkü nasıl hareket ediceğimizi biliyoruz onlar 2 herifin lafına inanıp emanet ediyor charları sonra geliyor burda ağlıyorlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...