BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sw 'yi kurdum devamı için sorunum var ??HELP???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 417
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazul

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
242
Online süresi
2m 34s
Reaksiyon Skoru
435
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 14 Gün
Başarım Puanı
174
MmoLira
-7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben kendi sw mi , sw kurulum videosuna uygun bir şekilde kurdum. Mc dosyalarınıda kendi serverimin hamacgi ip sine göre ayarladım , açtım , devamında kullanıcı adı ve parola yarine bişeyler yazınca hesap ismi veya şifresi yanlış hatası veriyor , demekki server açılmış. daha sonra keni serverime nasıl üye olup girecem ??

yada

Navicatta account bölümünde birkaçtane hazır hesaplar var ama paroları mesela *00A155E3.... gibi yazılmış , bu şekilde yazılan parolalarda gerçekte ne yazdığını anlamama yardımcı olabilecek herhangibirisi varsa ona elimden geldiğince rep veririm..... ayrıca birgün sw mi diğer oyunculara açarsam yardımcı olacak kişiyi sw me GM yaparım....

Zahmet edip yazdıklarımı okuduğunuz için bile şimdiden teşekkürler :D

hiç kimsemi bilmiyor kendi sw mize üye olmayı ???

O Şekildeki şifreler MD5 ile kodlanmıştır. MD5 i çözmek neredeyse imkansızdır. Bu nedenle APPSERV gibi bir program kullanarak, siteni açıp, yeni üyelik almalısın yada MD5 Çeviriciye girip, istediğin şifreyi yazarak MD5 e çevirip, başına * koyarak, o kutucuğa yazabilirsin.

O Şekildeki şifreler MD5 ile kodlanmıştır. MD5 i çözmek neredeyse imkansızdır. Bu nedenle APPSERV gibi bir program kullanarak, siteni açıp, yeni üyelik almalısın yada MD5 Çeviriciye girip, istediğin şifreyi yazarak MD5 e çevirip, başına * koyarak, o kutucuğa yazabilirsin.

Cevabın İçin Teşekkürler Ancak Ben Bu Konuyu 1 Sene Önce Açmıştım :D :D
Yani Serverimi Kapatalı Yıl Oldu :D
Ve Bu Konuyu Açtıktan 3-4 Gün Sonra Sorunu Kendi Kendime Çözebildim :D :D

Konu Güncelliğini Kaybettiği İçin
Forum Yetkililerinden Kilitlemelerini İstiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri