bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Biri Yardım Edebilirmi?¿?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazytr13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 324

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Benim Bi Sorunum Var :( Malesef Local Server Kurucam Emre-28 Abimizin Dediği Her Şeyi Yapdım Fakat Bir Türlü Amacıma Ulaşamadım... :mad:
Yani ilk Başta Server Kaç Gb Verceniz Yerdeki Hamachi Ağını Seçiorsunuz Ya O Bn de Yoq:ka24:

:o SsS :o
file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Desktop/sorun.bmp

Not:Arkadaşlar İlk Kez Bi Paylaşımda SsS koyduğum İçin Sorun Ola bilir Bn Yazarakta Anlatıyım Bakın Server Gb,Kb,Mb verdiğimiz yer varya orada networking den Hamachiyi Seçiyoruz 4-5 Tane Şık lar Var bnde Sadece 3 Tane Var Ve Hamachi yok!!! :o :o :( :(

2.Sorunum Hadi Orayı Başka Bişi Seçip Geçiyorum Sonra Navicat Dan Gm yaparken Emre-28 Abimiz Oraya Server Adlı Bişi Oluşturdu Bnm İlk Baştaki Yazdıgım İsim DoGi'ydi Navicat'a da DoGi yazdım sonra Bütün Ayarları 1 e 1 yaptım fakat olmadı :ka24: :ka24: Yani 2 Click Atıorum Fakat Hata Verior :m08: :m08:
[Şimdi Bu Adam Nie Güldü Diceksiniz Sinirden :ka19: Gece 2 Den Bari Uraşıyorum Malesef Olmadı :o Not:Emre-28 Abimizin Suçu Yok Video Da dediği Gibi bnde var :( :o ]

Bİde Emre-28 Abimiz Videoda Kaydedene Kadar Deneyin Gibi Bİrşey Diodu Bn Orayı Anlamadım Ne Demek İstiyor :m15:

Ya Gözlerimin Altı Morardı :ka10:

Ve Gözlerim Yanıyor! :m10:

NooooTTT: Emre-28 Abi Bn Sen Yardım Edersin Umuduyla Açtım Lütfen Yardım Et :o :m18:
Diğer Arkdaşlardanda Bilen Varsa Lütfen Rica Ediyorum!!! :rolleyes: :rolleyes:

Son NoT:Emre-28 Abi Konuyu Kilit. Yapa Bilirsn Fakat Cvp Verip Yaparsan ÇoooK Makbule Geçer! :o

Arkadaşlar Üst Üst Msj Yazmak Yasak Oldugunu Duydum Fakat Ss Görünmesi İçin Bilgi
Arakdaşlar Link'e Sağ TIklayın GooGLe De ara Deyin Öyle GözüküyoR!..

NoT:Bilmeyenler İçindiR :D ;)

Arkadaşlar Ya 1 Kişi Dahi Bakmamış ya biliyorum eminim hatta %100x10000 eminim bilen var ama anlatmak istemiyor :@
:(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri