HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Benim Bi Sorunum Var
Malesef Local Server Kurucam Emre-28 Abimizin Dediği Her Şeyi Yapdım Fakat Bir Türlü Amacıma Ulaşamadım...
Yani ilk Başta Server Kaç Gb Verceniz Yerdeki Hamachi Ağını Seçiorsunuz Ya O Bn de Yoq:ka24:
SsS
file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Desktop/sorun.bmp
Not:Arkadaşlar İlk Kez Bi Paylaşımda SsS koyduğum İçin Sorun Ola bilir Bn Yazarakta Anlatıyım Bakın Server Gb,Kb,Mb verdiğimiz yer varya orada networking den Hamachiyi Seçiyoruz 4-5 Tane Şık lar Var bnde Sadece 3 Tane Var Ve Hamachi yok!!!

2.Sorunum Hadi Orayı Başka Bişi Seçip Geçiyorum Sonra Navicat Dan Gm yaparken Emre-28 Abimiz Oraya Server Adlı Bişi Oluşturdu Bnm İlk Baştaki Yazdıgım İsim DoGi'ydi Navicat'a da DoGi yazdım sonra Bütün Ayarları 1 e 1 yaptım fakat olmadı :ka24: :ka24: Yani 2 Click Atıorum Fakat Hata Verior :m08: :m08:
[Şimdi Bu Adam Nie Güldü Diceksiniz Sinirden :ka19: Gece 2 Den Bari Uraşıyorum Malesef Olmadı
Not:Emre-28 Abimizin Suçu Yok Video Da dediği Gibi bnde var
]
Bİde Emre-28 Abimiz Videoda Kaydedene Kadar Deneyin Gibi Bİrşey Diodu Bn Orayı Anlamadım Ne Demek İstiyor :m15:
Ya Gözlerimin Altı Morardı :ka10:
Ve Gözlerim Yanıyor! :m10:
NooooTTT: Emre-28 Abi Bn Sen Yardım Edersin Umuduyla Açtım Lütfen Yardım Et
:m18:
Diğer Arkdaşlardanda Bilen Varsa Lütfen Rica Ediyorum!!!

Son NoT:Emre-28 Abi Konuyu Kilit. Yapa Bilirsn Fakat Cvp Verip Yaparsan ÇoooK Makbule Geçer!
Malesef Local Server Kurucam Emre-28 Abimizin Dediği Her Şeyi Yapdım Fakat Bir Türlü Amacıma Ulaşamadım...
Yani ilk Başta Server Kaç Gb Verceniz Yerdeki Hamachi Ağını Seçiorsunuz Ya O Bn de Yoq:ka24:
SsS
file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Desktop/sorun.bmp
Not:Arkadaşlar İlk Kez Bi Paylaşımda SsS koyduğum İçin Sorun Ola bilir Bn Yazarakta Anlatıyım Bakın Server Gb,Kb,Mb verdiğimiz yer varya orada networking den Hamachiyi Seçiyoruz 4-5 Tane Şık lar Var bnde Sadece 3 Tane Var Ve Hamachi yok!!!

2.Sorunum Hadi Orayı Başka Bişi Seçip Geçiyorum Sonra Navicat Dan Gm yaparken Emre-28 Abimiz Oraya Server Adlı Bişi Oluşturdu Bnm İlk Baştaki Yazdıgım İsim DoGi'ydi Navicat'a da DoGi yazdım sonra Bütün Ayarları 1 e 1 yaptım fakat olmadı :ka24: :ka24: Yani 2 Click Atıorum Fakat Hata Verior :m08: :m08:
[Şimdi Bu Adam Nie Güldü Diceksiniz Sinirden :ka19: Gece 2 Den Bari Uraşıyorum Malesef Olmadı
Not:Emre-28 Abimizin Suçu Yok Video Da dediği Gibi bnde var
]Bİde Emre-28 Abimiz Videoda Kaydedene Kadar Deneyin Gibi Bİrşey Diodu Bn Orayı Anlamadım Ne Demek İstiyor :m15:
Ya Gözlerimin Altı Morardı :ka10:
Ve Gözlerim Yanıyor! :m10:
NooooTTT: Emre-28 Abi Bn Sen Yardım Edersin Umuduyla Açtım Lütfen Yardım Et
:m18:Diğer Arkdaşlardanda Bilen Varsa Lütfen Rica Ediyorum!!!

Son NoT:Emre-28 Abi Konuyu Kilit. Yapa Bilirsn Fakat Cvp Verip Yaparsan ÇoooK Makbule Geçer!

Arkadaşlar Üst Üst Msj Yazmak Yasak Oldugunu Duydum Fakat Ss Görünmesi İçin Bilgi
Arakdaşlar Link'e Sağ TIklayın GooGLe De ara Deyin Öyle GözüküyoR!..
NoT:Bilmeyenler İçindiR

Arakdaşlar Link'e Sağ TIklayın GooGLe De ara Deyin Öyle GözüküyoR!..
NoT:Bilmeyenler İçindiR

Arkadaşlar Ya 1 Kişi Dahi Bakmamış ya biliyorum eminim hatta %100x10000 eminim bilen var ama anlatmak istemiyor 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)