noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hilesiz Para Kasmak İçin >>>>>>>>>

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ejder098
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ejder098

Level 2
Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi en büyük sıkıntılardan biri para kasamktır oyunda
hilesiz veya botusz para kasmak için adımları anlatıyorum

Öncelikle 0-20 lvl arası para sıkıntısı kolay kolay çekmessiniz ancak Mondragora veya yün birikterbilirsiniz
20-36 lvl arası yün kasmaya devam edın bunları 1,5k 2k dan pazarcı bibiye koymanızı tavsiye ederım özellikle şuan çok aranıyor
36-46 lvl arası Yeşil cam parçası - kırmızı cam parçası biriktirin özellikle kimsenin umursamadığı lvllinize göre slotlardan düşen altın tüy biriktirin ve tanesini 3,5 4k dan pazara koyun 46-60 lvlleri arasında ise mt.krem slotlarında kasılmaya başlayacaksınız Melek-kanadı ve Yeşil ruh itemlerini alıp satın
NOT:Wk alacak arkadaslarımız için 2 tane adımım var ya paranızı biriktririn yada tanesi 800k olan Centro çalı kuyruk rastgele kutusu alıp açın [Şansınıza guvenoyrsanız] içinde Centro çalı çıkarsa 25-30m den fiyatları başlıyor işiniz kolaylaşmış olur .
Ben şşuanlık 60 lvl e kadar anlattım nedeni benim 60 lvl olmam ve 60 + lvl lerin para kasma sitilini tam bilemem yanlış bilgi vermek istemem
Konu daha önce açıldıysa özür dilerim umarım yardımcı olmuşumdur [ALINTI DEĞİLDİR]

İyi forumlar

ejder098

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri