HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Atakserver mi allah korusun
4000 kisiye kadar 0 lag 
. Online sayisi 400 yurumek imkansız oyun atıyor cunku.Hadi gectik guvenilirlermi hayir.Neden mi makinanın harddiski yanıyor.Veriler hersey gidiyor.Ulamak istiyoruz cok zor.Hadi ulastık makinanın hdd sinin yanması beni ilgilendirmez deniliyor.Bide dalga gecer gibi geri kalan günlerin parasini iade edelim diyorlar.yada devam edin bizde
. Sizle devm etmekmi allah dusmanımın basına sizin gibi sorumsuz insanları vermesin.
Gamebilisim hakkında yorum yapamam is yapmadık onlarla ama kesinliklebizim dilimiz yandı atakserverdan sizinde yanmasın...
4000 kisiye kadar 0 lag 
. Online sayisi 400 yurumek imkansız oyun atıyor cunku.Hadi gectik guvenilirlermi hayir.Neden mi makinanın harddiski yanıyor.Veriler hersey gidiyor.Ulamak istiyoruz cok zor.Hadi ulastık makinanın hdd sinin yanması beni ilgilendirmez deniliyor.Bide dalga gecer gibi geri kalan günlerin parasini iade edelim diyorlar.yada devam edin bizde
. Sizle devm etmekmi allah dusmanımın basına sizin gibi sorumsuz insanları vermesin.Gamebilisim hakkında yorum yapamam is yapmadık onlarla ama kesinliklebizim dilimiz yandı atakserverdan sizinde yanmasın...
Atakserver mi allah korusun4000 kisiye kadar 0 lag
. Sizle devm etmekmi allah dusmanımın basına sizin gibi sorumsuz insanları vermesin.
Gamebilisim hakkında yorum yapamam is yapmadık onlarla ama kesinliklebizim dilimiz yandı atakserverdan sizinde yanmasın...
Atakserverin sahibiyle konustum
abi bir sürü kisi sirketinden sikayetci dedim cevabı su oldu
-ONLAR BİZİ CEKEMİOLAR
Demekki müsterileride atak serveri cekemio
nasıl is anlamadım Zaten gidiolar almanyadan alıyorlar makinaları yarı fiyatına belkide
burda 2 kat misline satıyorlarVala hic cekemiyoruz kendileri gercekten cekilecek kisiler degiller zaman buldugumda msn konusmalarının tumunu eklicem forumlara biz yandık baskaları yanmasın.
Atakserver mi allah korusun4000 kisiye kadar 0 lag
bende 24 gb ramli i7 de 24 tane metin2 sunucusu açarsam benimde hard diskim yanar.
bizzat görüstüm 24 gb ramli makinada açıyoruz diyor bana ona ne hat yeter nede harddisk işlemci :ka19:
bende 24 gb ramli i7 de 24 tane metin2 sunucusu açarsam benimde hard diskim yanar.
bizzat görüstüm 24 gb ramli makinada açıyoruz diyor bana ona ne hat yeter nede harddisk işlemci :ka19:
:m08: 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)