mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

GameBilişim mi Atak Servermi ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inanc13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Atakserver mi allah korusun :D 4000 kisiye kadar 0 lag :D:D . Online sayisi 400 yurumek imkansız oyun atıyor cunku.Hadi gectik guvenilirlermi hayir.Neden mi makinanın harddiski yanıyor.Veriler hersey gidiyor.Ulamak istiyoruz cok zor.Hadi ulastık makinanın hdd sinin yanması beni ilgilendirmez deniliyor.Bide dalga gecer gibi geri kalan günlerin parasini iade edelim diyorlar.yada devam edin bizde:D. Sizle devm etmekmi allah dusmanımın basına sizin gibi sorumsuz insanları vermesin.

Gamebilisim hakkında yorum yapamam is yapmadık onlarla ama kesinliklebizim dilimiz yandı atakserverdan sizinde yanmasın...

Atakserver mi allah korusun :D 4000 kisiye kadar 0 lag :D:D . Online sayisi 400 yurumek imkansız oyun atıyor cunku.Hadi gectik guvenilirlermi hayir.Neden mi makinanın harddiski yanıyor.Veriler hersey gidiyor.Ulamak istiyoruz cok zor.Hadi ulastık makinanın hdd sinin yanması beni ilgilendirmez deniliyor.Bide dalga gecer gibi geri kalan günlerin parasini iade edelim diyorlar.yada devam edin bizde:D. Sizle devm etmekmi allah dusmanımın basına sizin gibi sorumsuz insanları vermesin.

Gamebilisim hakkında yorum yapamam is yapmadık onlarla ama kesinliklebizim dilimiz yandı atakserverdan sizinde yanmasın...

Atakserverin sahibiyle konustum :) abi bir sürü kisi sirketinden sikayetci dedim cevabı su oldu :)
-ONLAR BİZİ CEKEMİOLAR :)

Demekki müsterileride atak serveri cekemio :) nasıl is anlamadım
Zaten gidiolar almanyadan alıyorlar makinaları yarı fiyatına belkide :) burda 2 kat misline satıyorlar

Vala hic cekemiyoruz kendileri gercekten cekilecek kisiler degiller zaman buldugumda msn konusmalarının tumunu eklicem forumlara biz yandık baskaları yanmasın.

bende 24 gb ramli i7 de 24 tane metin2 sunucusu açarsam benimde hard diskim yanar.

bizzat görüstüm 24 gb ramli makinada açıyoruz diyor bana ona ne hat yeter nede harddisk işlemci :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri