- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Minecraft Texturepack
Arkadaşlar Öncelikle Herkeze Merhaba.Benim Çok Kullanmak İstediğim Ama Birtürlü Çalıştıramadığım LB Photo Realism Texturepacki Birde Size Sormak İstedim.Siteden İndiriyorum 16x16 32x32 Gibi Seçenekler Var Ben Hepsini İndirdim Ama Resimdeki Görüntüler Yok.Bende En Son 256X256 Olanı İndirdim Ve Oyunun İçine Attım.Ama Texturepack Bölümünden Seçerken Tıkladığım Zaman Oyun Donuyo 20 Saniye Sonra Açılıyo Ama İstediğim Texture Packı Değil Default Texturepackini Açıyo.Sizce Bu Bilgisayarımın Kapasitesindenmi Yoksa Minecraft Sürümündenmi ? Analamadıysanız Aşağıda Görüntüler Var.
Arkadaşlar İşte Oyun İçi Görüntü Bu Ama Ben Packa Tıkladığımda Açılmıyor.Yani Oyunun İçinden Doku Paketlerine Giriyorum Lp Photoya Tıklıyorum 10 Saniye Sonra Defaultu Kendi Seçiyo.Normalde Siteden 128x128 Packını İndirdiğimde Açıyor Ama 256x256 Da Açılmıyor Lütfen Bilen Varsa Benimle Paylaşsın.
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim buyur sana cevap :
MCPatcher bu programı kurup internetten araştır detaylıca kullanımını vede 128x'e kadar olan Texturepackları indir sorunun düzelir !
MCPatcher bu programı kurup internetten araştır detaylıca kullanımını vede 128x'e kadar olan Texturepackları indir sorunun düzelir !
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeş Ben İndirdim Denedim Ama Olmuyor Yaptığım Zaman Fazla Kasıyo Bunun Nedenini Çok Araştırdım Ama Olmadı
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Burada bulabilirsinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kardeşim Girdim Siteye Ne Yapıcağımı Anladım Oyun Açıyo.