- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
depomda 2 adet kraliyet altını vardı envanterimde ise 95k pazarda 2 adet(999.999.999) arttırma kağıdı satıldığını gördüm ve 2 altınımı depodan çektim ve bozdurdum..
gittim pazardan bi tane çektim 2. yi çekcekken paran yetersiz uyarısı geldi halbuki bozdurduğum sırada 2 defa envanterime 1t geldi görünüyodu bilgilendirme kısmında ve 2 kraliyet altınımda envanterimden yok oldu
envanterime baktım charı açdığım haldeki para kadar para var
yani 2. altın bozduruldu göründü ama bana para gelmedi..
sonradan karakter attım geri açtım para ortada hala yok
biri pazardan 1 yanglık birşey çek paran geri gelir dedi ama gelmedi..
1t zarardayım karşılayın lütfen emeklerim heba oldu bu şekil bug ciddi bi oyun açığından başka birşey diğil arttırma kağıdını alamadığımamı yanıyım yoksa 1tmin yok olduğuna mı ..
gittim pazardan bi tane çektim 2. yi çekcekken paran yetersiz uyarısı geldi halbuki bozdurduğum sırada 2 defa envanterime 1t geldi görünüyodu bilgilendirme kısmında ve 2 kraliyet altınımda envanterimden yok oldu
envanterime baktım charı açdığım haldeki para kadar para var
yani 2. altın bozduruldu göründü ama bana para gelmedi..
sonradan karakter attım geri açtım para ortada hala yok
biri pazardan 1 yanglık birşey çek paran geri gelir dedi ama gelmedi..
1t zarardayım karşılayın lütfen emeklerim heba oldu bu şekil bug ciddi bi oyun açığından başka birşey diğil arttırma kağıdını alamadığımamı yanıyım yoksa 1tmin yok olduğuna mı ..