Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yeni Script Uyarısı | Botcuların Dikkatine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emothep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

benm 4 gündür açıkda uri çıkmıyor nedensee 6 saate 23 bin kastı neyse 100 bin oldu maksat dro üzeni almaktı :D

Sürekli kutu toplarsanız kutulardan uri bulma şansınız azalır. Ne kadar kutu toplayıp ne kadar toplamaya ara vermeniz gerektiğini forumdan yardım alarak öğrenebilirsiniz.

Haklımısın Haksızmısın o konuda yorum yapamam ama benzer yorum Kutu toplarken çıkan Captcha sistemi kaldırılıncada yapılmıştı. Oyuncuları bota teşfik ediyorsunuz diye.
Ama kimse bilmiyor ki çıkan her captcha sorusu bigpointin kesesinden para çıkması demekti. Her çıkan soru için o desteği sunan firmaya para ödüyorlardı. Ama botcular bol olunca doğal olarak captcha da bol bol çıkmaya başladı. Bigpoint için en doğrusu bu sistemi iptal etmek oldu çünkü gelen kazancın büyük kısmı geri gidiyordu.

Benim görüşüm bigpointin botculara göz yumması gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Oyunun Giş kurallarında yardımcı program yasak olduğu belirtilmiş. Bu kurallara uymak zorundalar. Sonuçta ortada yasal olan bir Giş hazırlanmış ve değiştirme hakkı Bigpoite ait. Eğerki o 2. Program Kullanmanın yasak olduğunu belirten ibare oradan kalkarsa işte o zaman bu yorumumun tam tersini söyleyebilirim.

O kuralları orya yazmak kolay ama değiştirmek zordur. Sanmayın ki kolayca Giş kurallarını silip baştan yazabilirler. Bununda bir kuralı ve yasal sorumlulukları var. Fakat bunu da değiştirebiilecek tek kişide Bigpointtir.

Yoruldum beya :)

Ne yaptınız ya,okuyamadım özetleyebilen varmı? :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri