shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

palladium pro (yeni pbdo-bot task)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanistan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanistan

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
54
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar jD yeni bir pbdo-bot task çıkarttı bu task palladium topluyor ve bu palladium lar toplandıktan sonra otomatikmen diğer hangara geçip o hangardan topladığı palladium ları satıyor
ve de sattıktan sonra yine 1. hangarı açıp tekrar topluyoryor. kullanmadan önce taskı wordpad veya başka ofis programıyla kendinize göre uyarlayın.
ben artık yaratık kestirmeyi bıraktım palla toplatıyorum günde 2 epzilon açıyorum çok fena uridium kasılıyor kapıyıda bot yaptığı için :) fazla uzatmadan taskı veriyim :)
indir :
http://tr.rghost.net/42630276

VİRÜSTOTAL: https://www.virustotal.com/file/409abe65a67928bb2804ce009ce89f722bf06c4573d51cc9cc81ed37a714f45d/analysis/
REP İM çok az rep inizi eksik etmeyin :)

Son düzenleme:

bende tarattım virüs yok beyler.

Bu task diğer gemiye nasıl geçiyor? Oyundan çıkış atıyor ve öyle geçiş yapıyor dimi?
repini verdim. Hiç bir işe yaramaz haberin olsun.
Çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum ama arşivimde dursun. :D
Citadel ile 8k ambar oluyor. Hiç durmadan citadelle toplar, diğer hangarda gemi fark etmeksizin satar. Süper olur valla :D

bende tarattım virüs yok beyler.

Bu task diğer gemiye nasıl geçiyor? Oyundan çıkış atıyor ve öyle geçiş yapıyor dimi?
repini verdim. Hiç bir işe yaramaz haberin olsun.
Çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum ama arşivimde dursun. :D
Citadel ile 8k ambar oluyor. Hiç durmadan citadelle toplar, diğer hangarda gemi fark etmeksizin satar. Süper olur valla :D
yaw ben daha hayatımda hiçbi dosyayı virüstotal e taratmadım o yüzden link kırık eksik olmayasın bende çok güzell çalışıyor çıkış alıp diğer hangarına ( 5-2 de olanına ) giriyor ve satıp tekrar topluyor bide diroid tamircisi ve sağlam klanın olunca dadında yenmiyor :)

yaw ben daha hayatımda hiçbi dosyayı virüstotal e taratmadım o yüzden link kırık eksik olmayasın bende çok güzell çalışıyor çıkış alıp diğer hangarına ( 5-2 de olanına ) giriyor ve satıp tekrar topluyor bide diroid tamircisi ve sağlam klanın olunca dadında yenmiyor :)

rica ederim :D
indirdiğim her şeyi taratırım ben.

deneniyor gerçekten hangar değişip satarsa harbiden helal ossun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri