- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün edit a9 aldım buglu çıktı.
İteme ch1 de baktım önce sonra adamı item üstündeyken ch2 ye geçirttim ordada baktım ve sonra yine item üstündeyken ch1 e geçtim orda aldım itemi. Buglumu diye bu yöntemle kontrol ettim ama sonra emin olmak için itemi aldıktan sonra ben ch2 ye tekrar geçtim item kaybolmadı . Daha sonra çıkmadan önce depoya koydum ve öyle çıktım 1 gün sonra baktım item yok olmuş.
O kadar tüm dediklerinizi yaptım daha ne yapayım aldığımız itemler buglu hergün birsürü insan buglu item alıyo verdiğimiz emekler boşa gidiyo bi çaresini bulun şunun artık !!!
Ne olacak şimdi verdiğim o kadar paraya ve emeğe ?
İteme ch1 de baktım önce sonra adamı item üstündeyken ch2 ye geçirttim ordada baktım ve sonra yine item üstündeyken ch1 e geçtim orda aldım itemi. Buglumu diye bu yöntemle kontrol ettim ama sonra emin olmak için itemi aldıktan sonra ben ch2 ye tekrar geçtim item kaybolmadı . Daha sonra çıkmadan önce depoya koydum ve öyle çıktım 1 gün sonra baktım item yok olmuş.
O kadar tüm dediklerinizi yaptım daha ne yapayım aldığımız itemler buglu hergün birsürü insan buglu item alıyo verdiğimiz emekler boşa gidiyo bi çaresini bulun şunun artık !!!
Ne olacak şimdi verdiğim o kadar paraya ve emeğe ?
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İnsallah düzeltecekler sw yi
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
inşallah düzelirde bizde rahatça ticaret yapabiliriz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)