Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
[SUB]MERHABA ÖNCELİKLE HAYIRLI SATIŞLAR[/SUB]
1GB RAM LI ALICAM. NEDEN?
Öncelikle serveri düzenledikten sonra tanıtıma başlayacağım daha sonra market sistemi ile serverin aylık parasını karşılayacağım daha sonra 4096 ya kadar arttıra bilirim.
MARKET PANELİ SAĞLAYABİLECEK. NEDEN?
İlk maddede belirttim serverin parasını burdan karşılayacağımdan emek servere göre bir market paneli lazım.
1GB RAM LI SERVER İÇİN EN FAZLA 25 TL ÖDEYEBİLİRİM...
ÖDEME SEÇENEKLERİ:
VE
DEĞERLİ BİLİŞİMCİLER DEDİKLERİMİ YAPACAKSANIZ FİYATTA UYGUN İSE LÜTFEN AŞŞAĞIYA KONU NUZUN LİNKİNİ VEYA MSN ADRESİNİZİ YAZINIZ.
1GB RAM LI ALICAM. NEDEN?Öncelikle serveri düzenledikten sonra tanıtıma başlayacağım daha sonra market sistemi ile serverin aylık parasını karşılayacağım daha sonra 4096 ya kadar arttıra bilirim.
MARKET PANELİ SAĞLAYABİLECEK. NEDEN?İlk maddede belirttim serverin parasını burdan karşılayacağımdan emek servere göre bir market paneli lazım.
1GB RAM LI SERVER İÇİN EN FAZLA 25 TL ÖDEYEBİLİRİM...
ÖDEME SEÇENEKLERİ:
VE
DEĞERLİ BİLİŞİMCİLER DEDİKLERİMİ YAPACAKSANIZ FİYATTA UYGUN İSE LÜTFEN AŞŞAĞIYA KONU NUZUN LİNKİNİ VEYA MSN ADRESİNİZİ YAZINIZ.
Son düzenleme:
[SUB]MERHABA ÖNCELİKLE HAYIRLI SATIŞLAR[/SUB]
1GB RAM LI ALICAM. NEDEN?
Öncelikle serveri düzenledikten sonra tanıtıma başlayacağım daha sonra market sistemi ile serverin aylık parasını karşılayacağım daha sonra 4096 ya kadar arttıra bilirim.
OTO PACK SAĞLAYABİLECEK. NEDEN?
Yaptığım gözlemlere göre ve hile engellediği için oto pack şart bol userli serverlerin %70 inde oto pack var emek server oldugu için hile olmaması koşuldur.
MARKET PANELİ SAĞLAYABİLECEK. NEDEN?
İlk maddede belirttim serverin parasını burdan karşılayacağımdan emek servere göre bir market paneli lazım.
1GB RAM LI SERVER İÇİN EN FAZLA 35 TL ÖDEYEBİLİRİM...
ÖDEME SEÇENEKLERİ:
![]()
VE
![]()
info@nesilhost.com otopack hediyemizdir .org domain hediyemizdir 1 ay alana 2. ay hediyemizdir
info@nesilhost.com otopack hediyemizdir .org domain hediyemizdir 1 ay alana 2. Ay hediyemizdir
eklendİm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)