Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Pbdo-BOT-Yardım-Destek-Herşey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedOfLight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 286
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu 2 günden sonra ne zaman açılır acaba ? çok saçma ( bize göre) yapmışlar bu sistemi ya. ne güzel günde 1 saat verselerdi !!

bide arkadaşlar ben kendim task yapmaya çalıştım pall topluyor toplarken yaratıkları kesiyor ama 1500 olduğunda satmasını istiyorum satmıyor sürekli topluyor :) :D
nasıl ayarlayabilirim ?

Son düzenleme:
bu 2 günden sonra ne zaman açılır acaba ? çok saçma ( bize göre) yapmışlar bu sistemi ya. ne güzel günde 1 saat verselerdi !!

bide arkadaşlar ben kendim task yapmaya çalıştım pall topluyor toplarken yaratıkları kesiyor ama 1500 olduğunda satmasını istiyorum satmıyor sürekli topluyor :) :D
nasıl ayarlayabilirim ?

Kapanmıyor sadece denemeler kapanıyor yani botu alanlar kullanabilecek , bence yeni bir cr ack çıkacaktır bu süre bitiminde.

Kapanmıyor sadece denemeler kapanıyor yani botu alanlar kullanabilecek , bence yeni bir cr ack çıkacaktır bu süre bitiminde.
Vizit Açıkcası Seni Pek Sevmem Ama Bu Sefer Ağzından Bal Damlıyor Valla :)

Eski cr@cklar çalışıyor..Ama 2 gün sadece etkin olacak ve bir günü gitti kaldı son 1 gün :)

Vizit23 bu forumda ilk tanıdığım kişilersin seninle hep aynı kararlarda olurdum ama bu sefer ayrı düşüyoruz dostum bot hâlâ açık kapatıp açsan bile

beyler sakın botları kapatmayın benim bot bedava kullanıcıların süresinin dolmasına rağmen devam ediyor yani sunucu resetlenene kadar bize bot bedava :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri