HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Crackta oluyor benimki 5 saatir açık
22:57:41: İSİM:tr6 relog successful. map handshake failed
23:03:39: Received negative pong ping answer (p88). Make sure you have only one pbdo process running with your forum user details.
23:03:39: -> İSİM terminated.
interneti kesip yapılan crack yapıorum 5-10 dk sonra bu hatayla karsılasıyorum
23:03:39: Received negative pong ping answer (p88). Make sure you have only one pbdo process running with your forum user details.
23:03:39: -> İSİM terminated.
interneti kesip yapılan crack yapıorum 5-10 dk sonra bu hatayla karsılasıyorum
Bendede bu sorun var arkadaşlar sanırım sadece bende değil bir çok kişide bu var
23:02:46: Received negative pong ping answer (p88). Make sure you have only one pbdo process running with your forum user details.
2 gündür devam ediyor bu netten kaynaklandığını düşünüyorum 1 hafta önce net kesilmelerinden dolayı ttneti aradım bakımmı ne varmış bence ondan kaynaklanıyor çünki bu hata ya net gittiğinde ya netin yavaş olduğunda yada forum hesabınızı yanlış girdiğinizde ortaya çıkıyor benm yapabildiğim tek şey beklemek
23:02:46: Received negative pong ping answer (p88). Make sure you have only one pbdo process running with your forum user details.
2 gündür devam ediyor bu netten kaynaklandığını düşünüyorum 1 hafta önce net kesilmelerinden dolayı ttneti aradım bakımmı ne varmış bence ondan kaynaklanıyor çünki bu hata ya net gittiğinde ya netin yavaş olduğunda yada forum hesabınızı yanlış girdiğinizde ortaya çıkıyor benm yapabildiğim tek şey beklemek

pbdo-bot'u nasıl satın alabilirim sadece 1 hesap için almak istiyorum ibot gibi id üzerinemi alınıyor nasıl oluyor hiç bişey bilmiyorum yardımcı olacak var mı??
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)