shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Pbdo-BOT-Yardım-Destek-Herşey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedOfLight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 286
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

​1 saat bekleyin sonra düzelir hatanız. :) Ve tabiki sorun değil istediğiniz kadar soru sorabilrsiniz.

dünder beri aynı baska bi hesap actım hala aynı yani :(

Pbdo-bot kullanıcalarına söylüyorum uzun süre botta tutan varsa ban yememek ve daha çok uri kasmaları için kutu toplattığınız kadar yaratık kestirin örn: 10 saat bota koyuyorsanız 5 saat x2 de yaratık kestirin 5 saat kutu toplattırın çünki bottan çıkan uri miktarı ne kadar yaratık kestiğinize ve ne kadar kutu topladığınıza bakıyor ayrıca uzun süre botta kutu topluyorsa çarınız saatte kasılan uri miktarı 1k nın altına indiğinde mutlaka taramaya girer otomatik olarak şahsen ben saat 16:00 da x2 de yaratık kestirmeye başlıyorum 3 saat sonra yani 19:00 da x6 da yada 4-x temizse 3 saatte oralarda kutu topluyorum 1 yılı geçiktir bot kullanıyorum daha uyarı bile yemedim bence en güvenli bot pbdo-bot :)

speed of farkındayım cok sordm ama yeni basladım bota
01:55:11: Welcome, serverxp.
01:55:11: Login request on bot authentication server started..
01:55:13: Authentication failed (no runtime left for today).
01:55:13: Received no usable answer. Going into sleep mode.

bu ne deemek olyo bunu yapınca crack olmuo
Dostum bot bazen böyle yapıyor normalde 1 saatlik bedava süren dolmadan 40 dakika filan olunca böyle oluyor eğer bilgisayarın benim gibi yavaşsa bota crack yapmadan bot kapanmadan durmadan kasıyor örn dün ben saat 3 te çarımı bota koydum rütbe düştü yükselsin diye uyuya kalmışım kalktığımda saat 1 di ama bot cracksız hala çalışıyordu bide arkadaşım eklemeyi unutmuş sanırım forum hesabını yanlış girdiysende bu hatayı veriyor dikkat et üyeliğini aktif et olmazsa şifreni iste kopyala yapıştırla yap hala olmazsa yeni üyelik aç hala olmazsa botu sil tekrar yükle gene olmazsa sistem geri yüklemesi yap eğer hala olmazsa sana vatan bilgisayardaki bir arkadaşımın cepini vereyim yeni pc al :)

​gÜncel.

botu açtığımda ı was killed yazısı geliyo ama patlamadım ne yapa bilirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri