Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

herkes gibi uridium kasamıyorum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanistan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 804
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben pbdo-bot kullanıyorum ve gemim 8 iris bariyer düzeni - herşey güzel tamam ama ben pbdo-bot ta taş patlasın saatte 1-2(icy meteroid olmadığında 1-3)+yaratık+kutu+ rest every 180/80 = 1.700 uridium u geçmiyor leo alıp kastırıyorum goliyken çok patlıyor bana biriniz bi akıl verin nerede ne kestireyim gemim çürük de değil ki az kassın !!

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öncelikle skylaptan sürekli seprom yollayıp ROKETİ besliyorsun.
Daha sonra leo alıyorsun.
En önemlisi olan %50roket hasarı veren dro düzenini satın alıyorsun 75bin urilik. ismini unuttum.
Bu şekilde saatte 4-5k kasar. x-3/x-4 haritalarında.

Eğer sw botçular çok dolu değilse gemi kalkan, dro silah yap ilk konfide. Diğeri kaçış konfisi olsun.
Eğer botçu çoksa gemi hız, 3 tane irise kalkan, kalanlara silah yap. Diğer konfi kaçış olsun.

Ben bi charda full lf3, 8 iris + vip vardı. Bide kbot vardı.
Rokete 1 hafta boyunca seprom attım hiç roket harcamadan. 600,000 küsür seprom oldu rokette. Daha sonra leo ve söylediğim dro düzenini aldım. 24arge vardı, arge sıfırlayıp siyah roketi açtım.
Droitlerin 6 tanesini kalkan, 2 tanesini silah yaptım. Zaten roketle kestircem her şeyi :D 1-3de devo,saimon,lordakia,mordon kesmeyi açıyordum.
2. roketle 10,000 filan vuruyordu ve vip olduğu için saniye 1 roket atıyordu. Botçular öyle çok fazla değildi.

Saniyede 10-12k arası giriyor roketle. Lazer de 2k küsür vuruyordu. Baya da sağlam bir kalkan oluyordu 6 droittte kalkan var, gemide hız. Birisi dalınca kaçıyordu nerdeyse 2 konfi kaçış olduğu için :D

Bu şekilde saatte 10k uri kastığını hatırlıyorum. Gelen tp,şeref ve rütbeyi siz düşünün.

VİP alamasanız da kalanları yaparak sizde saatte 5-6k uri kastırabilirsiniz. Ama benim gibi 6tane droite kalkan gelcek şekilde dizmeyin. Lazeri fazla vursunki iyi kassın.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri