InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ban hakkında itiraz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lvletallica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lvletallica

Level 5
TM Üye
Konular
86
Reaksiyon Skoru
44
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın yöneticilerin dikkatine

Jüpiter

Frederic

Bu ss ile bu arkadas 08/12/2012 18:53 te OXxAZAPxXO tarafından cezalandırılıyor

Bu ss ilede 25/12/2012 15:25 te kutlucan1 tarafından cezalandırılıyor

Şimdi benim bunda itiraz ettigimin bir sebebi var ss aynı ss oldugu için tuhaflık orasında adam ettigi bir hatadan cezalandırılıyor ama ss yi koyan arkadas ss silmiyor tekrar koyuyor dikkatli incelemenizi talep ediyorum sorun şurda bizde aldıgımız ss lerı koyduktan sonra silmiyoruz saklıyoruz aynı ss yi tekrar koysak aynı cezai işlem uygulanırmı sanmıyorum aynı ss ye cezaı işlem uygulanacak olsa sw de oyuncu kalmaz aktif tekrar pasif konumda olur bunu düzeltmenizi arz ederim iyi forumlar kolay gelsin...

Birde eklemek isterim bu sekilde sizi yanıtmaya yönelik ss koyan arkadasların üyelıklerının cezalandırılmasını talep ediyorum.

durumu çok güzel izah etmişsin dostum konuyu açmasaydın ben açmayı düşünüyodum konunun gerçeklestiği yerde bizzat bulunuyodum:) aynı ss farklı şekillerde yansıtılmıs ne yazık iki farklı şekilde frederic cezalandırılmış gözden kaçan bi durum oluşmuş. ama herkes hata yapabilir.yöneticilerin bu konuyu en iyi şekilde değerlendireceğini düşünüyorum iyi forumlar

Aynen bu şekilde,

destek.mmomt2.com | Ban Hakkında İtiraz'a ticket gönderin.Konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri