- Konular
- 160
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Karalama olduğundan bir fikrim yoktu.Şikayet konusu daha görmüştüm bundan önce ozaman haklısınız Kamil Bey.Bu kişi firmamızı karalama kampanyası başlatmış olup buna asla göz yummayacağımızı bugün ilk adımımızla gerçekleştirdik. Hakkında yasal sürecin başlatıldığını da telefonda bilgi verdiğim gibi burada beyan ederim. Yarın adliyeden alınan şikayet dilekçesini savcı onay ve imzalı başvuru kabulümüzün dilekçe resmini bizzat taratıp göndereceğiz. Şu anda bankalardan bu kişi hakkındaki tüm bilgileri toparlanmış olup halka açık paylaşım platformlarında da paylaşacağız. Siz gibi insanları mum edip ibret edeceğiz.
TC NUMARASI: 11728983964
İSİM SOYİSİM: ALİ CENGİZ AYHAN
Adresi: Petkim Klor Alkali Fabrikası İzmir - Menemen
Posta Kodu: 35800
- Konular
- 160
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende öle samıştım ama sadece karalamaymış fikrin değişmesin.Geçmiş olsun kardeşim.
Deletehosting i işini bilen , yapan şirket sanıyordum.
Deletehosting den sunucu alacaktım vazgeçtim.
Kolay gelsin.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Biz 20 TL kadar küçülecek olsak ayda 1000 TL ofis kirası vermezdik. Bu gibi çapulcu insanlara inandığınıza gerçekten pes diyorum. Şu anda 100 den fazla server 1 ayda bünyemizde hizmet veriyor günden güne bu sayı artmakta. Bu kişi kişiliksiz insanları bu açtığı konulardan maddi kaybımızı tazminat davası ile nasıl ödeyecek o düşünsün. Gerekirse arabamı satacağım yine bu süreç için feda edeceğim. Bizim gizlimiz saklımız yok ne zaman aranırsa telefon 1 çalmada açılır. Siz gibi insanları Allah ( c.c ) ıslah etsin. Yüce adalete bırakıyorum artık.
Adres: Ertuğrul Mahallesi, 3074 Sokak, No: 6 , Dükkan: C - Torbalı / İZMİR
0232 856 90 93
0232 856 90 93
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Bu kişi firmamızı karalama kampanyası başlatmış olup buna asla göz yummayacağımızı bugün ilk adımımızla gerçekleştirdik. Hakkında yasal sürecin başlatıldığını da telefonda bilgi verdiğim gibi burada beyan ederim. Yarın adliyeden alınan şikayet dilekçesini savcı onay ve imzalı başvuru kabulümüzün dilekçe resmini bizzat taratıp göndereceğiz. Şu anda bankalardan bu kişi hakkındaki tüm bilgileri toparlanmış olup halka açık paylaşım platformlarında da paylaşacağız. Siz gibi insanları mum edip ibret edeceğiz.
TC NUMARASI: 11728983964
İSİM SOYİSİM: ALİ CENGİZ AYHAN
Adresi: Petkim Klor Alkali Fabrikası İzmir - Menemen
Posta Kodu: 35800
Karalama derken ?
Kişi ödeme yapmadı mı?
Yaptıysa ve hizmet alamadıysa bunun adı şikayettir karalama değil.
Ödeme yaptıysa alıcı haklıdır...
- Konular
- 160
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben sadece turkmmo'nun bir üyesiyim sizin şikayet konunuzu gördüğümü hatırlıorm.Farkındaysanız ''Sanırım '' ifadesini kullandım.''Siz gibi insanlar ''' gibi bir aşağılayıcı ibare kullanmanızı yakıştıramadım.Ben ne yandaş nede bir firmanın destekçisi değilim.Biz 20 TL kadar küçülecek olsak ayda 1000 TL ofis kirası vermezdik. Bu gibi çapulcu insanlara inandığınıza gerçekten pes diyorum. Şu anda 100 den fazla server 1 ayda bünyemizde hizmet veriyor günden güne bu sayı artmakta. Bu kişi kişiliksiz insanları bu açtığı konulardan maddi kaybımızı tazminat davası ile nasıl ödeyecek o düşünsün. Gerekirse arabamı satacağım yine bu süreç için feda edeceğim. Bizim gizlimiz saklımız yok ne zaman aranırsa telefon 1 çalmada açılır. Siz gibi insanları Allah ( c.c ) ıslah etsin. Yüce adalete bırakıyorum artık.
0232 856 90 93

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)