Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaslar
program multı hack tarzıdır ve cheating-x sıtesınde bulamassınız.
pekı ben nerden buldum benım ıngılız bır arkadasım var oranın yapımcılarından bana yolladıı.Programı dun gece yazmıslar daha ve ondan oncekı cıkan butun hersey vırusludur veya calısmıyordur kesınlıkle ama bu %100 calısıyor yapılıs hakkında resımlerını ve vırustotal resımnııde atıyorum.
arkadaslar konu guncel kalsın lutfen herkez yararlansın yoksa ben neden attımkı paylasımcı olmalım lutfen yoksa bu son olur dıger guncellestırmede gene kapatıcaklardır bırdahada atmam!!!
Program Download
Anlatım Download
Virus Testi
program multı hack tarzıdır ve cheating-x sıtesınde bulamassınız.
pekı ben nerden buldum benım ıngılız bır arkadasım var oranın yapımcılarından bana yolladıı.Programı dun gece yazmıslar daha ve ondan oncekı cıkan butun hersey vırusludur veya calısmıyordur kesınlıkle ama bu %100 calısıyor yapılıs hakkında resımlerını ve vırustotal resımnııde atıyorum.
arkadaslar konu guncel kalsın lutfen herkez yararlansın yoksa ben neden attımkı paylasımcı olmalım lutfen yoksa bu son olur dıger guncellestırmede gene kapatıcaklardır bırdahada atmam!!!
Program Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Anlatım Download
Virus Testi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)