Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bayadır Paylaşım Yapmıyorum Web'De Kendimi Birazcık Geliştirdim.
Umarım Beğenirsiniz.
Siteden Görüntüler :
Canlı Demoya Gitmek İçin
İndirmek İçin :
VİRUSTOTAL Sonuçları İçin :
Yorumları Bekliyorum.
NOT : lisans.html'yi silene hakkımı şimdiden helal etmiyorum bilginiz olsun emeğe saygınız varsa bunu dikkate alırsınız.
Umarım Beğenirsiniz.
Siteden Görüntüler :
Canlı Demoya Gitmek İçin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirmek İçin :
VİRUSTOTAL Sonuçları İçin :
Yorumları Bekliyorum.
NOT : lisans.html'yi silene hakkımı şimdiden helal etmiyorum bilginiz olsun emeğe saygınız varsa bunu dikkate alırsınız.
Son düzenleme:
ne alaka tanıtım scripti :S
Bilişimler bir site açar yan site olarak , o sitede fileslerinin tanıtımlarını yaparlar , ZOR , KOLAY , ORTA , V2 , M2M , FELAN DİYE.
Bu yüzden bilişimlere lazım olabilir , bu arkadaşımızda emek verip yapmışlar.
Teşekkürler.
bravo teşekkürlerBayadır Paylaşım Yapmıyorum Web'De Kendimi Birazcık Geliştirdim.
Umarım Beğenirsiniz.
Siteden Görüntüler :
![]()
![]()
Canlı Demoya Gitmek İçinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirmek İçin :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRUSTOTAL Sonuçları İçin :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yorumları Bekliyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)