HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkdaşlar ilk kodlamam olan [v1] fazla beğenilmedi az TV vardı ve çoğu çalışmamaktaydı. grafik kötüyü vb. şeylerdi [v2]ile karşınızdayım
[v2]de neler oldu
Nelermi oldu :
1)7 Kanal İken 20'ye çıktı
2)HD Sinema Kanalları Eklendi SİNEMA TURK VB
3)Kendi Logomuz Eklendi
ve hızlı donmadan izleme eklendi 
Bu Programımda iyi bir şekilde karşınızda olmaktan gurur duyuyorum öteki konularımda benle olan herkese teşekkür ediyorum İYİ SEYİRLER DİLİYORUM
Program LİNK :
Programımda Trojan - Vİrus VB hiçbirşey bulunmamaktadır VİRUS TOTAL SONUCU :
[v2]den görüntüler.
[v2]de neler oldu
Nelermi oldu :
3)Kendi Logomuz Eklendi
ve hızlı donmadan izleme eklendi 
Bu Programımda iyi bir şekilde karşınızda olmaktan gurur duyuyorum öteki konularımda benle olan herkese teşekkür ediyorum İYİ SEYİRLER DİLİYORUM
Program LİNK :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Programımda Trojan - Vİrus VB hiçbirşey bulunmamaktadır VİRUS TOTAL SONUCU :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[v2]den görüntüler.
Evet arkdaşlar ilk kodlamam olan [v1] fazla beğenilmedi az TV vardı ve çoğu çalışmamaktaydı. grafik kötüyü vb. şeylerdi [v2]ile karşınızdayım
[v2]de neler oldu
Nelermi oldu :
3)Kendi Logomuz Eklendive hızlı donmadan izleme eklendi
Program LİNK :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Programımda Trojan - Vİrus VB hiçbirşey bulunmamaktadır VİRUS TOTAL SONUCU :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[v2]den görüntüler.
![]()
Gerçekten yapıyorsun işini.
)Bizim iş noldu .?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)