kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Metin2 Server Kurulum Arşiv 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin2Forumcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar ilk olarak eğer konuya gereken saygı olursa konu kaldırılmayacaktır şuan bu konuda gördüğünüz arşiv 8 aydır emeğimi yansıtan bir resimdir 8 aydır paylaşılan tüm server kurulum konular A'dan Z'ye en ince detayına kadar temiz sağlam düzgün çalışan bir arşiv ile karşınızdayım şuan paylaştığım arşiv tamamen bana aittir !!! eşi benzeri yoktur içinde 150'den fazla server kurulum konusu vardır zırhlar silahlar yeni köy görünümleri paneller indexler!! sayamayacağım kadar şey mevcuttur şimdi hepsini açıklayıp heycanınızı kaçırmak istemem
:eek: şu ana kadar paylaşılmış en iyi arşivdir !! boyut 1.5 GB'dir paketleyerek 900MB düşürdüm anca bu forumda yada başka forumlarda paylaşılan arşivler bu arşivin yanında halt yesinler!! kimse çıkıpta bu arşive laf yapamaz yapmasınlarda ! arşiv Jeferson tarafından yani benim tarafımca hazırlanmıştır arşivimi sizlere bedava olarak sunuyorum bu kıyağımı unutmayın !! unutturmayın sakın arşiv benim diye orada burada konu açmayın böyle birşey yaparak kendinizi rezil edersiniz çünkü bu arşivin ilk paylaşılan yerini biliyorum tarafımdan kanıtlarla kime ait olduğunu anında ispat ederim bu arada bu arşiv bir foruma özel olarak hazırlanmıştır bu forumu sadece reklam için seçtim :cool:daha fazla söze gerek yok arşivden görüntülere geçelim. ;)

Arşiv'den Görüntüler

1. Klasörden Görüntü

h8vys.jpg

2. Rar'dan Görüntü

h8w0g.jpg

3. Arşiv Boyut

h8w28.jpg

Virüs tarama Sonucu

h9hnu.jpg

Linkler

Rar Parola: jeferson

[/CENTER]

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar ilk olarak eğer konuya gereken saygı olursa konu kaldırılmayacaktır şuan bu konuda gördüğünüz arşiv 8 aydır emeğimi yansıtan bir resimdir 8 aydır paylaşılan tüm server kurulum konular A'dan Z'ye en ince detayına kadar temiz sağlam düzgün çalışan bir arşiv ile karşınızdayım şuan paylaştığım arşiv tamamen bana aittir !!! eşi benzeri yoktur içinde 150'den fazla server kurulum konusu vardır zırhlar silahlar yeni köy görünümleri paneller indexler!! sayamayacağım kadar şey mevcuttur şimdi hepsini açıklayıp heycanınızı kaçırmak istemem :eek: şu ana kadar paylaşılmış en iyi arşivdir !! boyut 1.5 GB'dir paketleyerek 900MB düşürdüm anca bu forumda yada başka forumlarda paylaşılan arşivler bu arşivin yanında halt yesinler!! kimse çıkıpta bu arşive laf yapamaz yapmasınlarda ! arşiv Jeferson tarafından yani benim tarafımca hazırlanmıştır arşivimi sizlere bedava olarak sunuyorum bu kıyağımı unutmayın !! unutturmayın sakın arşiv benim diye orada burada konu açmayın böyle birşey yaparak kendinizi rezil edersiniz çünkü bu arşivin ilk paylaşılan yerini biliyorum tarafımdan kanıtlarla kime ait olduğunu anında ispat ederim bu arada bu arşiv bir foruma özel olarak hazırlanmıştır bu forumu sadece reklam için seçtim :cool:daha fazla söze gerek yok arşivden görüntülere geçelim. ;)

Arşiv'den Görüntüler

1. Klasörden Görüntü

h8vys.jpg

2. Rar'dan Görüntü

h8w0g.jpg

3. Arşiv Boyut

h8w28.jpg

Virüs tarama Sonucu

h9hnu.jpg

Linkler

Arkadaşalar çoğunuz dün yaşanan olaya kızacaktır ama emin olun dün ben hepinizden daha çok kızdım rapidshare yüzünden arşivimi geç paylaşıyorum dün bir sürü sıkıntı çıkarttı bu gün düzelmiş gibi görünüyor linkler kendim denedim iniyor dün olanlar için herkezden özürdiliyorum.
emeklerine sağlık teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri