HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzun süredir M2 oynuyorum.Yaklasık 11 aydır.Fakat sizlerden biri yüzünden 11 ayda kastıgım hesabım ban yedi önce hesabımı soydu ardından millete küfür edip hile actı.Bunu yapan eminim sizlerden biri.Zaten hanginiz olsanız aynısı yapardınız.Hile yaparken Gm Kronos'a yakalanmış ve 11 aylık emeğimi kendini tatmin etmek için hice saymıs.Uzun süredir bu forumada giriyorum.Hatta genellikle cıkmıyorum.Amacım hile yapmak değil hilecilere yardımcı olmak hiç değil.Önemli ve acilen kapatılması gereken bir acık bulursanız Oyun Yetkilileriyle iletişime gecmek.Ama Allah'a şükür çalışmıyor dediğiniz yetkililer bütün acıkları tektek kapattılar.Bir tek su MultiHack denilen bela kaldı ama onunda ömrü kısa hic merak etmeyin.Ayrıca size sunu söyliyim bu forumda acılmasını engellediğim cok büyük acıklar var(dı).Hiç birinizin aklının yetmiyeceği seyler bunlar.Oyun yetkilileri benim geciktirdiğim sürede basarıyla kapattılar bu acıkları.Neyse lafı uzatmaya gerek yok.Olan oldu Atı alan Üsküdar'ı cokktan gecti gitti.Bakın bunu bir oyun görebilirsiniz.Nasılsa oyun ne olucak diyebilirsiniz.Fakat bu oyunu oynayanlar birer insan bu oyuna para veriyorlar.Zamanlarını harcıyorlar.Sizinki hırsızlıktan farklı değil.O insandan yediğiniz bedduaları gözardı edemezsiniz.Ben yapanın cocukluguna verdim.Ona bir tek kötü söz bile söylemedim.Aldıgı itemler helal olsun inşallah hayrını görmüştür.Ama siz siz olun kul hakkına girmeyin.Hersey burdaki hayatımızın sona ermesiyle sona ermeyecek.