Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar Metin2'Nin eski patch'lerini indirmeyi buldum (kısmen)
Arkadaşlar
Bu sitenin bütün Metin2 patchlerinin yayınlandığı site ve eski patchlerin bulunduğu site olduğunu kaçımız biliyo ???
) Evet ben bugün bunu keşfettim nasıl keşfettiğimde şöyle Metin2'nin yüklü olduğu klasörü açtım içinde "temp" diye başka bir klasör var içinde "metin2_locale_tr_9644.fastresume" ismi benzeri dosyalar var bende bu dosyaların gizemini çözdüm
Bu dosyalar mesela "metin2_locale_tr_9644.fastresume" "metin2_locale_tr_" kısmı patchin ismi "9644" ise patchin kod numarası peki ben bunu nasıl anladım diyeceksiniz !
"metin2_common_f_815_9546.fastresume" <<< Bu yeni patch "metin2_common_f_812_8348.fastresume" <<< Bu da eski
Sonlarına dikkat edin biri "815_9546" diğeri "812_8348" en sonunun patch numaraları farklı. Veee işin en can alıcı noktasına gelelimm
Bu kodları biliyoruz peki NASIL indircez
Öncelikle "LimeWire" "FlashGet" ve benzeri ".torrent" uzantılı dosyaları kullanabilen programlara ihtiyacımız var.
Diyeceksiniz ne işimiz var Torrent ile, bu dosyanın sonunu "metin2_common_f_812_8348.fastresume" den
"metin2_common_f_812_8348.torrent"
diye değiştirirsek bunun indirildiği dosya dizinini bulmuş oluruz mesela bunun torrentini indirmek için
Şimdi Torrent açan uygulamızı açıyoruzz ve (Genel olarak tahminim) Dosya>Aç yöntemi ile torrent dosyamızı buluyor ve açıyoruz açtığımızda bütün METiN2 TR Packimiz inmeye başlar
PEKİ BU NE İŞİMİZE YARAR BANA ESKİ PATCH LAZIM DİYENLER
Üstteki bilgiyi sizi bilgilendirme amaçlı verdim.
Eski patchin linkleri ve kodları:
Linkleri: (Hile patchi gelmeden önceki Multi 6.1.2 çalışır)
İşte linkler sadece kod olarak isteyenler:
metin2_common_f_812_8348
metin2_locale_tr_8219
Bu kadar uğraştım REP filan iSTEMiYORUM siz mutlu olun yeter :ka19:
Arkadaşlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesine girdiğimizde oyunu başlat vb. yazan ekranı olduğunu çoğumuz biliyoruz peki,Bu sitenin bütün Metin2 patchlerinin yayınlandığı site ve eski patchlerin bulunduğu site olduğunu kaçımız biliyo ???
) Evet ben bugün bunu keşfettim nasıl keşfettiğimde şöyle Metin2'nin yüklü olduğu klasörü açtım içinde "temp" diye başka bir klasör var içinde "metin2_locale_tr_9644.fastresume" ismi benzeri dosyalar var bende bu dosyaların gizemini çözdüm
Bu dosyalar mesela "metin2_locale_tr_9644.fastresume" "metin2_locale_tr_" kısmı patchin ismi "9644" ise patchin kod numarası peki ben bunu nasıl anladım diyeceksiniz !"metin2_common_f_815_9546.fastresume" <<< Bu yeni patch "metin2_common_f_812_8348.fastresume" <<< Bu da eski
Sonlarına dikkat edin biri "815_9546" diğeri "812_8348" en sonunun patch numaraları farklı. Veee işin en can alıcı noktasına gelelimm

Bu kodları biliyoruz peki NASIL indircez

Öncelikle "LimeWire" "FlashGet" ve benzeri ".torrent" uzantılı dosyaları kullanabilen programlara ihtiyacımız var.
Diyeceksiniz ne işimiz var Torrent ile, bu dosyanın sonunu "metin2_common_f_812_8348.fastresume" den
"metin2_common_f_812_8348.torrent"
diye değiştirirsek bunun indirildiği dosya dizinini bulmuş oluruz mesela bunun torrentini indirmek için
diyoruz ve indiriyoruz evettt elimizde ".torrent" uzantılı dosyamız oldu
Şimdi Torrent açan uygulamızı açıyoruzz ve (Genel olarak tahminim) Dosya>Aç yöntemi ile torrent dosyamızı buluyor ve açıyoruz açtığımızda bütün METiN2 TR Packimiz inmeye başlar
PEKİ BU NE İŞİMİZE YARAR BANA ESKİ PATCH LAZIM DİYENLER
Üstteki bilgiyi sizi bilgilendirme amaçlı verdim.
Eski patchin linkleri ve kodları:
Linkleri: (Hile patchi gelmeden önceki Multi 6.1.2 çalışır)
İşte linkler sadece kod olarak isteyenler:
metin2_common_f_812_8348
metin2_locale_tr_8219
Bu kadar uğraştım REP filan iSTEMiYORUM siz mutlu olun yeter :ka19:
yaw kardeşim olmuo ya nasıl yapıcaz bnde torenti yüklerken bunda takılı kalıo bi yardım be kardeş.. metin2_locale_tr_9644 uğraşıorum indiremiorumda bu dosyayı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)