Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cross Fire klandan çıkmak [Yardım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pc_C@N@VaR!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Crossfire'da çok önceden bir klan kurmuştum cıkamıyorum klanı silemiyorum acaba nasıl yapacağım birisi yardımcı olabilir mi ? Normalde klan oyuncusu olduğumuzda kendimizi sağ alttaki listeden çıkartabiliyorduk ama bunda öyle bir durumda yok birisi resimli veya güzelce tarif edebilir mi ?

Karakterin profili

Senin Clandan çıkabilmek için çarının gizli yanıtını bilmen gerekiyor. Bunun sebebi clan başkanı olmandır , sen clandan çıkınca clan kapanmış olur .

Senin Clandan çıkabilmek için çarının gizli yanıtını bilmen gerekiyor. Bunun sebebi clan başkanı olmandır , sen clandan çıkınca clan kapanmış olur .

Gizli yanıtımı yazıyorum ''Note: The search criteria would return more than 50 records, the maximum the system can display.
Please refine your search using the criteria on the left side.'' böyle bir yazı geliyor.

Edit :Sorun çözüldü yardımınız için teşekkür ederim chrome un azizliğine uğramışım tıkladığım zaman arama sayfasına yönlendiriyormuş meğersem :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri