kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Nba 2k13 | İnceleme | Puanlama | Vizit23

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

2k Sports'un çıkardığı Nba2k13 Avrupa'da 5 Ekim'de piyasaya sürüldü...Bildiğimiz üzere basketbol oyunu çıkaran 2 firma vardı...2k Sports, Ea Sports...Ea bu sene yenilgiyi kaybetmiş gibi çıkarmadı oyunu...Rakipsiz kalan Nba 2k13 geçen yıla göre 1 haftada %49 daha fazla satış yaptı...

Gelelim oyunun içeriğine ;

Oyunu açtığımızda bir profil oluşturuyoruz...Ayarlarımız v.s...Daha sonra karşımıza 3 dikdörtgen çıkıyor...Bunların 1.si Kariyer modu...Bu modu henüz denemedim fakat aldığım duyumlara göre oldukça iyiymiş...2.dikdörtgen ise Quick Match tarzı bir mod...Hazır takımlar karşılıklı hemen başlıyoruz oyuna...3.ekran ise en hoşuma giden buydu kendi takımınızı seçiyorsunuz isterseniz transfer felan yapıyorsunuz bir sezonda kaç maç oynayacağınıza , zorluk seviyesine siz karar veriyorsunuz...Oyunun grafikleri benim hoşuma gitti hele ki deplasmanda taraftarları görmeniz lazım o nasıl tepkidir sanki oradasınız gibi korkuyor insan açıkçası...Oyunda sayı atma sistemi şöyle oyuncu özelliklerine göre sarı kutucuklar çıkıyor mesela 3 sayı yerindesiniz Lebron James'in 5 kutudan 4 ü dolu girme ihtimali yüksek...Ama Dwyane wade pota altı adamı onun 2 kutucuk dolu o şekilde atış sistemi...Serbest atış sistemi biraz karışık o sorunu da ayarlarda Free Throw Difficulty 0 a getirirseniz kolayca atarsınız...Unutmadan söyleyeyim oyunda Game Modes gibi sekmeleri esc ye basıp görebilirsiniz...Seslere gelirsek gerçekten harika taraftar tezahüratları, spikerin sesi, v.s hepsi çok iyi yapılmış...Sistem gereksinimleri tabiki fazla ama oyun 6 gb küsür bir şey...

h8nc9.png

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim sistemi :Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7
İşlemci : Celeron 440 2.0GHz ya da Athlon 64 4000+
RAM : XP için 2 GB, Vista/Win 7 için 3 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 7 GB
Ekran kartı : GeForce 315 512MB ya da Radeon HD 5450 256MB

Puanlama

Grafik Ses Oynanabilirlik Genel
Benim Puanlamam: 9.1/10 9.3/10 9.0/10 9.1/10
Bsc Puanalaması : 8.8/10 9.2/10 8.8/10 9.0/10

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri