OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Pbdo bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan comquterdelisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar

Benim Sorum

tek pbdo bot la 5 hesap açabilir miyiz 5 çar bota atıyorum vede pc kasıyor bu yüzden 5 pbdo bot açmak yerine 1 pbdo bot ta 5 hesap açabilir miyiz sanırsam viplikle açılıyor ama başka yöntemi yokmu

Onur Bedirhanın kurduğu bir bedava premium pbdo-bot serverı vardı onda açabiliyordun 35 hesaba kadar ama kapattı...Malesef başka çözüm yolu yok

keşke kapatmasaydı pc acaip donuyor arkadaşların pcsi bozuk onların yerine ben atıyorum donuyor başka çözümü varsa bilen yazsın

keşke kapatmasaydı pc acaip donuyor arkadaşların pcsi bozuk onların yerine ben atıyorum donuyor başka çözümü varsa bilen yazsın

çözümü bilmiyorum ama pc 5 tanede donuyorsa en fazla 3 çarı bota at. yoksa işlemci çok yavaşlar, pc b*ku yer resmen.
zamanında bende 12-13 tane çarı filan bota atıyordum. pc çok çok az kasıyordu. 1-2ay sonra pc çökmüş kadar oldu. artık işlemci çöp oldu resmen. o kadar saat işlemci zorlanınca dayanamıyor.
benden demesi. arkadaşlarında söyle 3 cahrdan fazlasını bota atma.

yav öyle degil oyun açında donuyor botlar kasıyor bende herşey yüklü olmasına ragmen ama botların teki dondugunda pc uçuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri