Bakın, Android işletim sistemi için uygulama yapmayı bilen biri olarak, bunu yapmak çok zor. Ancak m.turkmmo.com uygulaması çok basit bir işlemle yapılabilir. Sadece telefon için tema, yazı fontları, resim boyutları vesayre gerekir. Bunun içinde site paneline sahip olmalısınız. Sizin site üzerinden başka bir site için uygulama yapan o şey tarayıcıdan girmekle farksız. Hatta denedim, daha yavaş.
Bakın, Android işletim sistemi için uygulama yapmayı bilen biri olarak, bunu yapmak çok zor. Ancak m.turkmmo.com uygulaması çok basit bir işlemle yapılabilir. Sadece telefon için tema, yazı fontları, resim boyutları vesayre gerekir. Bunun içinde site paneline sahip olmalısınız. Sizin site üzerinden başka bir site için uygulama yapan o şey tarayıcıdan girmekle farksız. Hatta denedim, daha yavaş.
sonuna kadar katılıyorum, opera daha hızlı denedim.
Bende katılıyorum, bende yapmıştım ve yavaş olduğunu söylediler.Bakın, Android işletim sistemi için uygulama yapmayı bilen biri olarak, bunu yapmak çok zor. Ancak m.turkmmo.com uygulaması çok basit bir işlemle yapılabilir. Sadece telefon için tema, yazı fontları, resim boyutları vesayre gerekir. Bunun içinde site paneline sahip olmalısınız. Sizin site üzerinden başka bir site için uygulama yapan o şey tarayıcıdan girmekle farksız. Hatta denedim, daha yavaş.
Bu tepkin sert olmadımı ? Arkadaş yardım etmek istemiş.Tamam O zaman sen daha iyisini yap oradan girelim.
Tamam O zaman sen daha iyisini yap oradan girelim.
Ben daha iyisini yapacağımı iddia etmedim. Ancak yapılacaksa MOBIL veya ANDROID uygulama yapılmalı dedim. Mobil uygulama yapmak için site paneline sahip olmalısınız. Android uygulama için bir ekibiniz olmalı.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)