Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

V.İ.P Üye Olucam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chakarmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar!!
Sonunda V.İ.P Üye Oluyorum.Yılbaşı Hediyesi Olarak babamdan İstemiştim ve 22 TL Olmak Şartı İle Kabul Etti.(EFT ücreti sayılmaz :) ) Neyse Yılbaşından 1-2 Gün önce alıcam ve muhtemelen tam yılbaşında kabul edilirim :) En Az 3 Ay Boyunca beni V.İ.P Üye Olarak Göreceksiniz Ancak,V.İ.P Üye Oldugum İçin Artık Bu İsimde Kalmak İstemiyorum,yani reklamcı biri olarak gözükmek istemiyorum :) Lütfen Adminlerimiz Bi Yılbaşı İyiliği yaparak benim İsim Değiştirme Talebimi Kabul Ederlermi ? :)

Neyse İyi Forumlar Turkmm0 :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Forumumuzda vip üyeler dahil hiç bir şekilde isim değiştirme işlemi yapılmamaktadır.

Vip üyeler burada belirtilen özelliklerden yararlanabilirler ;

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Şimdiden hayırlı olsun.
Yanlış hatırlamıyorsam , VIP Üyelerin 1 kereye mahsus Nick ( İsim ) Değiştirme şansları vardı.

Hayırlı olsun.

Bende VİP üye olucam paraya yatırıcam en kısa zamanda inşallah isim değiştirme şansı tanırlar.OldStory yapacağım ismimi

Şimdiden hayırlı olsun.Belki yılbaşı hediyesi olarak 2.hediyen olarak isim değiştirme hakkını verebilirler.En yakın zamanda bende alacağım Vip üyelik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri