HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar hepimizin metin2 ye uzun uzun girmekte zorlandığını biliyorum. bu yüzden bir zamanlar internette oynarken hile yaptığım bir oyunda kıllandığım (adını söylemem utanıyorum
) tekrarlama programını sizlere sunuyorum
bu linkten axife mouse recorder i indirdikten sonra bi sayfa çıkıyo 3 tane linkimsi yazı war en üsttekine tıklıyoruz oradan record diye bi tuş war ona tıklayıp metin2 yi açıyoruz ID we pass yazıoruz oyuna giriyoruz we tekrar programdan stop yapıyoruz. daha sonra girmek istediğimiz de programdan play yazısına tıklıyoruz we mouse ı bırakıyoruz kendi kendine oyuna giriyor we sonra oyuna dewam
kesinlikle trojan içermez kendi upload ım inanmayan antivirüste taratsın
rar şifresi :
+ rep pls
) tekrarlama programını sizlere sunuyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu linkten axife mouse recorder i indirdikten sonra bi sayfa çıkıyo 3 tane linkimsi yazı war en üsttekine tıklıyoruz oradan record diye bi tuş war ona tıklayıp metin2 yi açıyoruz ID we pass yazıoruz oyuna giriyoruz we tekrar programdan stop yapıyoruz. daha sonra girmek istediğimiz de programdan play yazısına tıklıyoruz we mouse ı bırakıyoruz kendi kendine oyuna giriyor we sonra oyuna dewam
kesinlikle trojan içermez kendi upload ım inanmayan antivirüste taratsınrar şifresi :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
+ rep pls