Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Root Bilgilerinizi Koruma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olddstory
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 147
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Buda zaten hackerler'in saldırılarını bi nevi önleyecek veya zorlaştıracaktır. :).Kullanan arkadaşlar bir yorumu eksik görmesse sevinirim.

TEŞEKKÜRLER NEZAMANDIR ARIYORDUM DEDİNİZ GİBİ YAPTIM FAKAT User Name root la yine sorunsuz giriyor yeni yaptım User Nameylede Giriyor ? Siteden Böyle Olursa Siteden user name root'un şifresini bulup giremezlermi yine ? bu arada host yazan yeri % yaptım ben başka türlü girmiyodu :S

TEŞEKKÜRLER NEZAMANDIR ARIYORDUM DEDİNİZ GİBİ YAPTIM FAKAT User Name root la yine sorunsuz giriyor yeni yaptım User Nameylede Giriyor ? Siteden Böyle Olursa Siteden user name root'un şifresini bulup giremezlermi yine ? bu arada host yazan yeri % yaptım ben başka türlü girmiyodu :S
Evet doğru her ikiside olabilir.Hayır giremezler bağlantı sorunu yaşarlar.
Güncel

Bazen sitenizde açık oluyor ve config dosyanızı çekebiliyorlar. Çekip görüntülediklerinde ise doğrudan root bilgilerinize ulaşıp serverınıza dilediklerini yapabiliyorlar. Sitemde açık yok demeyin. Belki şuan vardır ve bir oyuncunuz dilediği itemi kendine yapıyor olabilir.

Şöyle düşünün sadece hostunuzun girebileceği bir kullanıcı ve şifre olsa, bu bilgiler ele geçirilse bile erişim mümkün olmasa ve root şifrenizi değiştirdiğiniz de configlerle oynama zahmetinde bulunmasanız nasıl olurdu?

İşte tam bu işlemi size anlatacağım. Navicat'a açıp veri tabanımıza bağlanıyoruz.

Manage Users > Add User >>>

user name: giriş bilgisi root yerine yazacağınız kelime
host: sitenizin bulunduğu serverın ip adresi. bağlanmazsa host name adı
password: root şifrenizden farklı bir şifre girin.
confirm password: şifre tekrar

daha sonra oluşturduğunuz kullanıcıyı manage users kısmından seçip sağ bölmede yetkilerini veriyoruz.
hepsini seçmenizi tavsiye ederim. nasıl olsa bağlantıda sıkıntı yaşayacaklar.

Yorum yapmanız yeterli arkadaşlar.
İyi forumlar.
OldStory

yetki verirsen ben o userle girer yine istediğimi yaparım, roottan bir farkı olmaz.senin burada anlatman gereken yer onların yetkilerini kısıtlayabilmekti onuda beşir edememişsin, asılsızdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri