HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
PBDO-BOT kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde böcek hatası veriyor. Forumda bununla ilgili bir konu bulamadım bunun için konu açıyorum.
Hata şöyle;
Hata şöyle;
yazıyla tamamı;
Exception Stack
:
Kod:
System.IO.FileNotFoundException: 'System.Data.SQLite.dll' dosyasını veya derlemesini ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Belirtilen modül bulunamadı.Dosya adı: 'System.Data.SQLite.dll' konum: ..(String ) konum: ..(String ) konum: ..() konum: System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state) konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean ignoreSyncCtx) konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state) konum: System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
Previous debug log:Kod:
System.IO.FileNotFoundException: 'System.Data.SQLite.dll' dosyasını veya derlemesini ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Belirtilen modül bulunamadı.Dosya adı: 'System.Data.SQLite.dll' konum: ..(String ) konum: ..(String ) konum: ..() konum: System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state) konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean ignoreSyncCtx) konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state) konum: System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
Kod:
14:52:22: +----- short sys info [start] -----+[/COLOR]
[COLOR=#333333]14:52:22: Bot Client: v.1.3.6.38 working build: [/COLOR]
[COLOR=#333333]14:52:22: Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate [/COLOR]
[COLOR=#333333]14:52:22: Language: tr-TR[/COLOR]
[COLOR=#333333]14:52:22: CPUs: 2[/COLOR]
[COLOR=#333333]bilgisi olan arkadaslar lutfen yardım etsin.[/COLOR]
[COLOR=#333333]+Sil tekrar yükle demeyin olmuyor.
+Konumu kilitleyen arkadaş tekrar kilitleyecekse sebebini yazarsa sevinirim.[/COLOR][/LEFT]
Arkadaşım o hata ping'den dolayı çıkıyor onu gözardı et. görünmez bir yere o hata'yı bot devam edecek. botta bir sorun olmaz. sen onu kapamaya çalışmadığın sürece.
Adrenalin cevap yazdığın için teşekur ederim ama benim dediğim botu oyuna sokmadan önce pbdo-bot hesabını girerken hata veriyor.
Oraya dikkat etmemişim pardonAdrenalin cevap yazdığın için teşekur ederim ama benim dediğim botu oyuna sokmadan önce pbdo-bot hesabını girerken hata veriyor.
İnternetinin hızı yavaş olabilir. Botu başlatırken'de herşeyi kapa sadece bot olsun. Bir'de
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sorun devam ederse yapabilecek bir şeyim yok 
Oraya dikkat etmemişim pardonİnternetinin hızı yavaş olabilir. Botu başlatırken'de herşeyi kapa sadece bot olsun.
Bir'deLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sorun devam ederse yapabilecek bir şeyim yok![]()
Teşekürler sorunum çözüldü. Repini veriyorum kardesim :016::016::016::016:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...