darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

PBDO-BOT user giriş hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HKMT60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 772
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PBDO-BOT kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde böcek hatası veriyor. Forumda bununla ilgili bir konu bulamadım bunun için konu açıyorum.
Hata şöyle;

ekranalntsmn.png

yazıyla tamamı;

Exception Stack
:
Kod:

System.IO.FileNotFoundException: 'System.Data.SQLite.dll' dosyasını veya derlemesini ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Belirtilen modül bulunamadı.Dosya adı: 'System.Data.SQLite.dll' konum: ..(String ) konum: ..(String ) konum: ..() konum: System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state) konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean ignoreSyncCtx) konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state) konum: System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
Previous debug log:
Kod:
14:52:22: +----- short sys info [start] -----+[/COLOR]
[COLOR=#333333]14:52:22: Bot Client: v.1.3.6.38 working build: [/COLOR]
[COLOR=#333333]14:52:22: Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate [/COLOR]
[COLOR=#333333]14:52:22: Language: tr-TR[/COLOR]
[COLOR=#333333]14:52:22: CPUs: 2[/COLOR]

[COLOR=#333333]bilgisi olan arkadaslar lutfen yardım etsin.[/COLOR]

[COLOR=#333333]+Sil tekrar yükle demeyin olmuyor.
+Konumu kilitleyen arkadaş tekrar kilitleyecekse sebebini yazarsa sevinirim.[/COLOR][/LEFT]

Arkadaşım o hata ping'den dolayı çıkıyor onu gözardı et. görünmez bir yere o hata'yı bot devam edecek. botta bir sorun olmaz. sen onu kapamaya çalışmadığın sürece.

Adrenalin cevap yazdığın için teşekur ederim ama benim dediğim botu oyuna sokmadan önce pbdo-bot hesabını girerken hata veriyor.

Adrenalin cevap yazdığın için teşekur ederim ama benim dediğim botu oyuna sokmadan önce pbdo-bot hesabını girerken hata veriyor.
Oraya dikkat etmemişim pardon :) İnternetinin hızı yavaş olabilir. Botu başlatırken'de herşeyi kapa sadece bot olsun.
Bir'de sorun devam ederse yapabilecek bir şeyim yok :(

Oraya dikkat etmemişim pardon :) İnternetinin hızı yavaş olabilir. Botu başlatırken'de herşeyi kapa sadece bot olsun.
Bir'de sorun devam ederse yapabilecek bir şeyim yok :(

Teşekürler sorunum çözüldü. Repini veriyorum kardesim :016::016::016::016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri