Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ArkadaŞlar oyunu birakmiŞ veya bot kullanmayi birakmiŞ olan ve botu verebİlecek olan arkadaŞlar varsa ltfen mesaj atabİlİrlermİİ
Kbot ve Ibot sadece lisans alınmış gemide kullanılır. Kbot Lisans transferi için yine küçük bir miktar ödemeniz gerekecek.
Sana birde tavsiye vereyim benim kbot aldığım zamanlar pbdo yoktu. Pbdo olsaydı kbot almazdım
Pbdo fazlasıyla yetiyor.
Sana birde tavsiye vereyim benim kbot aldığım zamanlar pbdo yoktu. Pbdo olsaydı kbot almazdım

Pbdo fazlasıyla yetiyor.
Kbot ve Ibot sadece lisans alınmış gemide kullanılır. Kbot Lisans transferi için yine küçük bir miktar ödemeniz gerekecek.
Kbot lisansını değiştirmek 10tl.
İbot lisansını isterseniz günde 500 kere değiştirin fark etmez. Sınırı yok ve sizden ücret almıyorlar. Kendim çok değiştirdim ordan biliyorum. Sınırsız ibot var bir arkadaşımda.
Ben opens. nin ilk çıktığı zamanlar sürekli pall toplatırdım beleş olduğu için
Daha sonra 4-5k filan GG enerjisi olunca kapı açmaya başlardım. Arkadaşın botunun lisansını değiştirirdik. 2 gü nboyunca ben full kapı yaptırırdım. Daha sonra tekrar lisansı onun adına yapardık. O kullanırdı. Bazen başka arkadaşlarına verirdi kapı yaptırsınlar diye.
Kısaca ibot lisansını istediğiniz kadar değiştirebilirsiniz ve ücret ödemezsiniz bunun için.
Kbot lisansını değiştirmek 10tl.
İbot lisansını isterseniz günde 500 kere değiştirin fark etmez. Sınırı yok ve sizden ücret almıyorlar. Kendim çok değiştirdim ordan biliyorum. Sınırsız ibot var bir arkadaşımda.
Ben opens. nin ilk çıktığı zamanlar sürekli pall toplatırdım beleş olduğu içinDaha sonra 4-5k filan GG enerjisi olunca kapı açmaya başlardım. Arkadaşın botunun lisansını değiştirirdik. 2 gü nboyunca ben full kapı yaptırırdım.
Daha sonra tekrar lisansı onun adına yapardık. O kullanırdı. Bazen başka arkadaşlarına verirdi kapı yaptırsınlar diye.
Kısaca ibot lisansını istediğiniz kadar değiştirebilirsiniz ve ücret ödemezsiniz bunun için.
Sınırsız ibot nasıl oluyor ki ben hiç görmedimde duymadımda. Yanlış anlama bilmediğimden soruyorum makul birşeyse alabilirim. Satış Yapan Siteyi Özelden Atabilirmisin?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)